Benim işimin aslında ne kadar zor olduğunu bana hatırlattın az önce. İşte bu yüzden onu boş bırakmıyordum forum için amme hizmetiydi yaptığım herşey halkın sağlığı için.Halkın sağlığı için kum-kun’u düzenli aralıklarla sulayacağız forumun çölleşmesine izin vermeyeceğiz.Çay ocağı seviyesi. 1-2 gündür bir şey demedik diye yine palazlanmış bu oralet seviyesi arkadaş.
Hortuma suyu çekip puskurtse hiçbir şey yapamaz.Jack tekme tokat dinlene dinlene döver Croco'yu.
Aramaki ateş gibi bariz zayıflığını ısıya dayanıklı odun gibi bir teknikle engellemiş ama Croco esek kadar adamken elini islatan cocuktan dayak yiyor. Bir halt olmaz bundan. Ankette de gelişmemiştir demişimJack tekme tokat dinlene dinlene döver Croco'yu.
O vsde Crocoya atılmış çok büyük taş vardı aslında ama adama amiral diyordum dillendirmedim.Raizo ateş atınca mal mıyım ben koskoca amiralim böyle ufak tefek şeylere zayıflığım olmaz tarzı konuşuyor.Tam olarak Crocodile - su olayının örneği.Bu Croconun amiral etmeyeceğini kanıtlıyor olabilir :SAramaki ateş gibi bariz zayıflığını ısıya dayanıklı odun gibi bir teknikle engellemiş ama Croco esek kadar adamken elini islatan cocuktan dayak yiyor. Bir halt olmaz bundan. Ankette de gelişmemiştir demişim
Yazın diyon da daha ağzından net bir cümle görmedim, rayleigh seviyesi dışında. Rayeigh'te dipten tepeye kadar ucu açık bir karakter. Bi tarafta amiral bloklayıp, efsane diye anılan adam diğer tarafta Beyazsakalın sübyanlarını üç günde dövemeyen adam. Sen hangi Rayleigh'ten bahsediyon?Hikâyeciler başlamış yine...
Yazın yazın güzel oluyor. Oda'yı geçtiniz. :S
Benim işimin aslında ne kadar zor olduğunu bana hatırlattın az önce. İşte bu yüzden onu boş bırakmıyordum forum için amme hizmetiydi yaptığım herşey halkın sağlığı için.Halkın sağlığı için kum-kun’u düzenli aralıklarla sulayacağız forumun çölleşmesine izin vermeyeceğiz.