İlk kez aynı düşünüyoruz la kendimden şüphe ettim fjdjdjdjfBence Bartolomeo seviyesi çıkar ne diyorsunuz ? Koramiral tekliyor işte baya güçlü.
İlk kez aynı düşünüyoruz la kendimden şüphe ettim fjdjdjdjfBence Bartolomeo seviyesi çıkar ne diyorsunuz ? Koramiral tekliyor işte baya güçlü.
Yahu güldürme beni :SAğlayan bir velet ama veletten, kral haki açan o yaşta millete lafını geçirebilen ve ağlayan bir velet Croco ne yapıyor o sıralar kumda oynuyor.
Ben amiral seviye çıkar diyorum ve onların kafasını yaşıyorum bugün dokunmayın.
Oğlum ya şunlara inanarak yazıyorsun ya helal.Yahu güldürme beni :S
Dof Tsuru'dan kaçarken Croc WB'ye meydan okuyordu. Dof ağlak herifin tekidir Croc da olan cesaretin 10 da 1'i yoktur Dof da, Kaido'nun adını duyunca altına ıslatan adam Dof.
Bunlar mangaka'nın bizzat söylediği, çizdiği şeyler istersen sen inanma.Oğlum ya şunlara inanarak yazıyorsun ya helal.
O zaman kesinlikle sözümü geri alıyorum sana benzersem yanıldığım kesindir görünmezlik çöp diyen adamsın.İlk kez aynı düşünüyoruz la kendimden şüphe ettim fjdjdjdjf
Yok yahu inanıyorum, hatta gittim de amiral seviyesi dedim yaBunlar mangaka'nın bizzat söylediği, çizdiği şeyler istersen sen inanma.
Yüksek seviyede çöp dedim altını çizerim.O zaman kesinlikle sözümü geri alıyorum sana benzersem yanıldığım kesindir görünmezlik çöp diyen adamsın.
Aferim böyle ol canımı ye.Yok yahu inanıyorum, hatta gittim de amiral seviyesi dedim ya
Coby'nin hayali de amiral olmak ne de olsa, çaktırma. Seri sonu onu alır Croco.Yok yahu inanıyorum, hatta gittim de amiral seviyesi dedim ya
Coby'nin hayali de amiral olmak ne de olsa, çaktırma. Seri sonu onu alır Croco.
Ama kafalarımız nasıl güzel.Aferim böyle ol canımı ye.