Luffynin G4 açmayacağı seviye işte.
Diğerleri hakkında öyle düşünüyorsan hocam konu açmaya gerek yok vaktini çalmak istemem, sadece bana bir inceleme yapman kötü hissettirdi Demek göremediğimiz bir şeyler var ki MF croco'yu güçlü görüyorlar, bana sadece şu yeter argüman olarak açıkcası. Alabastada ki croco saçma sapan bir şekilde yenildi o yüzden gücünü alabasta arcına göre ölçmek gereksiz olur deseniz bile kafi. Alabasta arcını okuduğumda luffy'nin basit bir suyla croco'ya yaptıkları seride ki en saçma şey gelmişti o zamanlar. Tüm ihtimaller luffy'nin öleceğini gösterirken bir şekilde kurtuluyordu sanırsın dragon tüm arc boyu bunu gözetliyordu. Robin yardım etmese ölmüştü, suyu havaya atıyor tam da zamanında geliyor filan çok fazla mantık hataları vardı. O yüzden benim açımdan luffy ile dövüşen croco zaten güçlüydü ama tek şanssızlığı luffy ile dövüşmesiydi, zaten bir şekilde yenecekti luffy crocoyu. O yüzden benim açımdan alabasta ile mf arcında crocoda hiç bir değişlilik yoktu.Onların bazıları Crocodile'ı sevmeyen. Crocodile'ın adını gördükleri zaman küfür olarak algılayıp sadece adamı eleştiren tipler. Onların bazılarına bir şey anlatamaz buradan hiç kimse.
Alabasta ile MF arasında sana bir çok fark gösterebilirim hemde arada uçurum olacak şekilde neyse açarım konuyu alıntılarım seni okuyup incelersin.
+1. Dof'un bir yonko komutanı olamayacağı aşikar bence de. Zira, Yonko'dan aşağısı kesmez genç efendiyi. Dünyayı alt üst etme planı yapan, Im'ın oturduğu tahta göz diken adamın çer çöple uğraşması düşünülemez.Oda, Luffy'nin ilk haline yenilmesinden dolayı olduğu seviyeden düşük görülmesinden rahatsız olduğu için ona iade-i itibar yapacaktır. Ama bu demek değil ki onun seviyesi artacak falan sadece olduğu seviyeyi net bir şekilde gösterecek. Yani yonkou komutanı edecek hali yok bence ama karakterin hakkını yiyenleri bir nevi susturacaktır Oda, bununla ilgili açıklaması da vardı zaten.(Croco ile ilgili değil yenilen karakterlerinin küçük görülmesinden rahatsız olduğuyla ilgili)
Nasıl ki Dof bir yonkou komutanı etmez ve etmeyecek, Croco da öyle. Yonkou komutanı gücünde olmamak güçsüzlük mü? Hayır
İlk cümleyi okuduktan sonra anladım zaten nereye varacağını+1. Dof'un bir yonko komutanı olamayacağı aşikar bence de. Zira, Yonko'dan aşağısı kesmez genç efendiyi. Dünyayı alt üst etme planı yapan, Im'ın oturduğu tahta göz diken adamın çer çöple uğraşması düşünülemez.
Çok hafife aldınız şekilsiz karakterleri çooook. :|Oha. O kanca Usopp'un parmağı mıymış :S