Ben eminim ki bu sefer Croco gelse Luffy ile müttefik olurVergo seviyesi olmuştur en fazla Croco, en güçlü koramiral eder, 3. Adami Luffy tek başına alamıyor yahu Croco şimdi gelse Luffy G4 açar mı emin değilim.
Milletten önce Luffy ile ilk müttefik olan Schi yahu .s İD unutmayın.Ben eminim ki bu sefer Croco gelse Luffy ile müttefik olur
Yalnız Shiki amirallerle aşık atabilen bir adamdı şimdi bu yorumda ne anlayacağız.Croco en fazla shiki seviyesinde bir korsan olur. Luffy'nin yendiği bir adam ilerde önümüze amiral seviyesi nasıl çıkabilir anlayamıyorum. Crocoya kadar seri de daha önümüze çıkmayan binlerce adam. Islatıp ıslatıp önümüze tekrar cıkartırlarsa adamları odanın torunlarida bu mangaka nın ekmegini yerler.Shiki bu arada sag kol seviyesi ancak var mf ye tek basina gittigi zamandan bunu anlayabiliriz.
Orda müttefik değildi yardım etmesinin bir sebebi vardı ama anlamadık bu sefer müttefik olmak için ortaya çıkar demek istedim bence ne demek istediğimi anladınMilletten önce Luffy ile ilk müttefik olan Schi yahu .s İD unutmayın.
Shiki amirallerle savasır ama alamaz. Bunu mf baskininda gorduk zaten. Bende en fazla shiki olur dedim yani bir amiral olamaz. Sağ kol belkiMilletten önce Luffy ile ilk müttefik olan Schi yahu .s İD unutmayın.
Yalnız Shiki amirallerle aşık atabilen bir adamdı şimdi bu yorumda ne anlayacağız.