Gelsede is isten gecmistir.Enel kami sama nın nasıl geleceğini bilemeyiz.![]()

Gelsede is isten gecmistir.Enel kami sama nın nasıl geleceğini bilemeyiz.![]()
Forum tarihinin en boş yorumlarını nasıl atmayı başarıyosun selim ?Croco'nun yaninda DAZ'i da koysan tam basabas bi kapisma olurdu.Sonuc tahmin edilemezdi.Insanlar buga duserdi.Bir cok tez ve antitez yazilirdi.Zoro'nun sol gozu incelemeye alinirdi...
Senden feyz aliyom.Tam seni gecip boslukta nirvanaya cikicam diyorum bi de bakiyorum ki daha coook uzaktaymisim sana.40 firin ekmek yemem lazimmis :/Forum tarihinin en boş yorumlarını nasıl atmayı başarıyosun selim ?
Skype geleyim de bana da söyle![]()
Bak bakayım bu konuda benim senin tipinde kaç yorumum var.Senden feyz aliyom.Tam seni gecip boslukta nirvanaya cikicam diyorum bi de bakiyorum ki daha coook uzaktaymisim sana.40 firin ekmek yemem lazimmis :/
Wow hala yapiyor.Bu arada bunlari genel sohbete tasisana.Benimkileride yaninda goturBak bakayım bu konuda benim senin tipinde kaç yorumum var.
Ben bu konuda bile objektif yorum yapıp Croco'nun 2y sonra ki gücünü görmedik demişim.
Senin gibi yanında şu olsa da alır değil.
Ana karakter miBoşverin böyle tartışmaları mangaka ana karakterin yenmesi için türlü türlü saçmalıklar yapar merak etmeyin.