Aynen fazla, bir de arkasındayım diyor hala.Sen gül yine de o yorumlarımın hala arkasındayım.:/ 13 dorukilik Luffy'den dayak yiyen adama yc 4 bile fazla farkındasın di mi ? Yc 4 bile Alabasta Luffy'den 358 kat falan güçlüdür.
Aynen fazla, bir de arkasındayım diyor hala.Sen gül yine de o yorumlarımın hala arkasındayım.:/ 13 dorukilik Luffy'den dayak yiyen adama yc 4 bile fazla farkındasın di mi ? Yc 4 bile Alabasta Luffy'den 358 kat falan güçlüdür.
Boş yapmaya başladın yine, biz SBSleri databooklari vivrecardlari bırakalı yıllar oluyor, sen rüya gormeye devam et. Mangadaki Croco da böyle laftan anlamazdi, sana uygun cevabı Luffy vermis
Köyünden yeni çıkmış Luffy'den dayak yiyen adama yc 4 fazla dedim diye gülen tek adam olabilirsin.Acılarını gülerek mi saklamaya çalışıyorsun ? Sal gitsin ağla bir şey olmaz.Biz alıştık senin uçuk yorumlarına çok şeetmiyoz artık.Arada bir takılıp geçiyoz.Aynen fazla, bir de arkasındayım diyor hala.
Ben bu yorumlara gülen çok insan gördüm globalde bile. Yani bazı şeyler belliydi bunları özellikle de yazdım geçmişte. Tabi sen o zaman da farklı şeyler yazıyordun. :SKöyünden yeni çıkmış Luffy'den dayak yiyen adama yc 4 fazla dedim diye gülen tek adam olabilirsin.Acılarını gülerek mi saklamaya çalışıyorsun ? Sal gitsin ağla bir şey olmaz.Biz alıştık senin uçuk yorumlarına çok şeetmiyoz artık.Arada bir takılıp geçiyoz.
Yanlış anlaşılma olmasa Mihawk'ın ödülü daha fazla olurdu. Çünkü Cross Guild'i kuranlar Mihawk ve Croco, bunu da mangada Croco diyor bu arada. En azından üye olan Sir Crocodile'ın mantığına göre böyle olmalı.Yanlış anlaşılma olmasa Croco 3 milyar alırdı. Haha, yazarken bile gülme geldi.
Yanlış anlaşılma olmasa Mihawk'ın ödülü daha fazla olurdu. Çünkü Cross Guild'i kuranlar Mihawk ve Croco, bunu da mangada Croco diyor bu arada. En azından üye olan Sir Crocodile'ın mantığına göre böyle olmalı.
Cross Guild'in başı olarak ikisinin olduğunu söylüyor. Flashback'lere bakarsan Crocodile'ın aktif olduğunu görürsün zaten. Kendisi söylüyor organizasyonu kuracağını. Zaten Mihawk olayında da gördük bunu.Yanlış anlaşılma olmasa Mihawk'ın ödülü daha fazla olurdu. Çünkü Cross Guild'i kuranlar Mihawk ve Croco, bunu da mangada Croco diyor bu arada. En azından üye olan Sir Crocodile'ın mantığına göre böyle olmalı.