Tek atmadıysa 2 atmıştır, o konuya girmemek lazım sanki. Wb bu.
Yahu Roger-WB olayı zaten seri üzerinde farklı. Bu iki kişi çok farklı lanse ediliyor hele de Prime dönemleri. Roger Shiki'ye ne yapıyordu yoldan geçerken? Aynı Shiki MF basıp yarısını yok ediyor üstüne onu Garp-Sengoku durdurmaya geliyor. Keza Oden-Roger olayı...
Burada geçmişte de anlatılan hikâye şu idi. "Crocodile çok zayıf. WB bunu hiç bir şey kullanmadan bile yenmiştir" benim dediğim şey ise bunun böyle olmadığıyfı. Çünkü Croc MF de WB'yi görünce bile eskiye göre "Zayıf" olarak söylüyor. Bunu söylemesi için MF de olduğundan çok daha farklı görmesi lazım bu adamı. Çünkü Marco ve WB bile bunu içten içe kabul ediyordu o dönem bile. Fakat burada haterler yine bu konuda "Crocodile zayıf dedi ona, MF WB zayıf mıydı?" diye hikâye anlatıp işi kıvırmaya çalışıyordu. Oysa Roger-WB olaylarında gördük ki dediklerinde sonuna kadar haklıymış MF WB eskiye nazaran cidden zayıf ve güçten düşmüş haldeymiş...
Eskiden bana tek atabilecek güçteydin demek istemiş işte...
Crocodile ile WB'nin Roger vs WB seviyesinde bir kral haki mi çarpıştırdığını ima ediyorsun ? Açalım bu konuyu.
Yine hikayeni yazıp "Böyle demek istemiş, şöyle demek istemiş" diye kendi hikayeni anlatıyorsun. :S
Adam orada "Eskiye göre zayıfsın, ben senin bu haline yenilmedim" diyor resmen. Gerçekten de 2 yıl sonra ki dönemde bu farkı gördük. Burada kimse "Crocodile WB ile başabaş kapıştı" demedi zaten. Fakat geçmişte anlattılan ve şimdi ki anlattığın şeyler yine boş...
Tamam Croco WBye zayıflamïşın diyor ama bu zayıf WBye arkadan saldırdığinda niye geri vites atıyor hemen paylaşalım
Adam ıslak sandaleti görünce geri basmış, bir daha saldırmaya cüret edememiş, Crocoyu Prime Roger WB seviyesine koyup günler süren vsden sonra bu WBye kol verdi demeye getiriyon, güzel hikaye kardeş
Geri mi basmış? Luffy ne diyor onu at yine işine geleni atmişsin. "Ace bu adamı seviyor" peki sonra? Croc devam ediyor Jozu geliyor. Aynen Croc çok geri vites atmış.
Yine senin seviyene yakışan bir çıkarım yaptın. Croc MF de yapacağı şeyleri yapmış biri zaten, kimse Croc'u Prime WB seviyesine koymuyor bak sen okuduğundam bu kadar bir şey anlamayan birisin. Bu yorumunda kanıtı zaten...