Video gözükmüyor usta.Croc WB'ye dalar iken
Video gözükmüyor usta.Croc WB'ye dalar iken
Video gözükmüyor usta.
Tekrar bakabilir misinin reis şimdi gözükmesi lazımVideo gözükmüyor usta.
Ivankov'un sırrı o bence. O dövüşün sonrasını biliyor. Millete yayarım diye tehdit etmiştir. Ne olduysa artık.
Sanki Crocodile Wb'nin kulağını çekip racon kesti.Tekini yedi oturdu işte... Bu örnek beni hep güldürüyor.Croc WB'ye dalar iken
Sanki Crocodile Wb'nin kulağını çekip racon kesti.Tekini yedi oturdu işte... Bu örnek beni hep güldürüyor.
Croco WBye daldı diye İvankovdan güçlü diyorsun yani. Yine başladın hikaye anlatmayaArada ki farkı anlamamak için Dof fanı ya da Croc hateri olmak lazım.
Croc "Sır" olayı sebebiyle bir şey demiyor.
Peki Dof? "Kaido" adını duyunca altına ediyor. Croc WB'ye dalmış adam, İvankov'a güç sebebiyle dalmadığını savunmak bu seriden bir şey anlamadığının resmi niteliğinde zaten.
Yani Dof-Croc olayını bir tutma balonluğunun başka bir yanı çıkmasın ortaya.
Sanki Crocodile Wb'nin kulağını çekip racon kesti.Tekini yedi oturdu işte... Bu örnek beni hep güldürüyor.
Büyük ihtimal öyle oldu.Ama bu örneğin bir anlamı yok.Boşluk.Yüzündeki dikişler ve kanca WB'nin eseridir umarım. En azından Yonko yarası deriz.
Ne olmuş? MF de ki WB'nin eskiye göre zayıf olduğunu söylemiş. Bak bu konularda da hikâye anlatıyordunuz geçmişte. O konuda da oldunuz. Şu sahne sonrası o hikâyeleriniz de patladı...Sonra ne olmuş ?