Gözlük takmış Lao G amcamızı geçemez.
:dFanlara göre Crocodile meyvesini uyandırmış
Bazı arkadaşlar bunu anlayamıyorlar. Kafalar hala Alabasta arc da...Pica ile Vergo'nun yerini değiştirmek lazım son raunt Vergo olmalı. Croco Pica'yı yer ama Vergo'yu yiyemez. Tabi bu normal şartlarda olacak olan. Şu an Croco ikisini de aynı anda prosunu tüttürürken yenecek çapta bir şey olarak karşımıza çıkabilir. Sonradan gözükme gücü şakaya gelmez.
Bu Jinbe salak heralde sana göre, doğuştan avantalı olduğu dövüşe kendisinin söylemlerine, Crocodile'ın dövüş davetine rağmen ses çıkaramadı...Elinde su dolu bir sürahi olan herhangi birisi yenebilir.
Jinbe Croco ile dövüşmeye karar verse OP'un türü değişir dostum. Croco'nun dövüşe davet etmediği bir ben kaldım adam yürüyen atar. Herkes kale alsa bunun atarını bu yaşa kadar yaşamazdı zaten. Onu da öyle kabul etmişler.Bu Jinbe salak heralde sana göre, doğuştan avantalı olduğu dövüşe kendisinin söylemlerine, Crocodile'ın dövüş davetine rağmen ses çıkaramadı...
Yahu bu bahanedir kusura bakma.Jinbe Croco ile dövüşmeye karar verse OP'un türü değişir dostum. Croco'nun dövüşe davet etmediği bir ben kaldım adam yürüyen atar. Herkes kale alsa bunun atarını bu yaşa kadar yaşamazdı zaten. Onu da öyle kabul etmişler.