Buradan bunu çıkardıysan, helal olsun ahahaha
Bunun kombat ile alakası ne ola ki ? Adam kendi elementinin olduğu bir ortamda çöl ülkesinde çok avantajlı olduğu meyvesi ve nem kontrol edebilme yeteneği ile böyle bir şey yapabilmiş .. .Eee ? Enel de Bulutlar arasında yaşadığı için her yerde konuşulanı duyabiliyordu sinyaller halinde, çünkü o da meyvesinin avantaj sağladığı bir ortama hükmediyordu.
Başka bişi yapmasına gerek yok. Başka bir şey yapıldığını da iddia etmemiştim zaten. Vole dedim ve vole bas bayağı anca konuyu sapıttır.
Gene konuyu taşıma , dostum olay "logia savunman varsa haki şart değil" gibi bir çıkarımın üzerine geldi konu Croco'nun atak gücü değil şu an. Katakuri Logia savunması yapabilen biri ancak yine de hayvan gibi haki basmış bu da seni çürüttü, kurtulma çaban hoş ama boşuna ayrıca artık herkesin istediği yerinde armament basabildiği evrende dokununca yok etmek çok matah değil.
Teach, Law, Akainu, Aokiji, Magellan ve daha pek çok isim var dokunduğunda rakibini yok edebilecek ama bu "sıka sıka gezerler" demek olmuyor. Lel...
Gören de koşup yakaladı sanır
Aokiji dikkati dağılınca bir tane vuruyor Aokiji dudağı kanıyor. Jozu'nun dikkati dağılınca Aokiji bir vuruyor tek kol gidiyor ve Jozu orayı buz kalıbı olarak terkediyor. JozU'dan yola çıkarak Croc'a gömlek biçme çabası
Sevimli.
Bu arada yorumlarımı okusan Croc'u güçlü gördüğümü anlardın ama ... fanlık başında duman...