Pica dediğin adamı komutan ayarı olmayan hiçbir karakter alamaz. Bu adamı küçümseme ve hakir görme çabalarına karşı savaş vermeye devam edeceğimAllahım dns bile pica yorumu atmıyor forumcak ilerliyoruz diyordum yok baba yok...
Pica dediğin adamı komutan ayarı olmayan hiçbir karakter alamaz. Bu adamı küçümseme ve hakir görme çabalarına karşı savaş vermeye devam edeceğimAllahım dns bile pica yorumu atmıyor forumcak ilerliyoruz diyordum yok baba yok...
Dressrosa Zoro crocoyu hangi zorlukta Yener sence diye bombayı saliyorumPica dediğin adamı komutan ayarı olmayan hiçbir karakter alamaz. Bu adamı küçümseme ve hakir görme çabalarına karşı savaş vermeye devam edeceğim
Croco'nun Yk2 ayarı döneceğini düşünürsek orta zorluk.Dressrosa Zoro crocoyu hangi zorlukta Yener sence diye bombayı saliyorum
Sözleciyim ben bile bu matemataği nasıl yaptığını merak ettim xDCroco'nun Yk2 ayarı döneceğini düşünürsek orta zorluk.
Sözleciyim ben bile bu matemataği nasıl yaptığını merak ettim xD
İki yıl önce abartı beklentilere dikkat çekmek için yazdığım şu şey gerçekleşiyorken Croco da Doflamingo ayarı olur demek isterdim ama hala diyemiyorum. Oda ayak parmaklarıyla çizse bu adam gene Dof dengi olamaz. İki ay avatarıma kumsal fotosu koyarım öyle bir olursa anasını satayım.Herkesin gönlü olsun sevilen, karizmatik karakterler zaman atlamasıyla arşa çıksın Luffy Kaido'yu alsın Zoro zaten King'i kesecek. Wuhuu.
Tüm bu yaşananlar arasında en normal olan şey bu adamın Dof ayarı dönmesi olur abi.Ki Dof ayarı dönecekİki yıl önce abartı beklentilere dikkat çekmek için yazdığım şu şey gerçekleşiyorken Croco da Doflamingo ayarı olur demek isterdim ama hala diyemiyorum. Oda ayak parmaklarıyla çizse bu adam gene Dof dengi olamaz. İki ay avatarıma kumsal fotosu koyarım öyle bir olursa anasını satayım.
Önceden attığın mesajı şimdi normal karşılıyorlar, bir bana mı çizeri seriye ihanet ediyormuş gibi geliyor? Luffy Zoro Sanji uçtu gitti.İki yıl önce abartı beklentilere dikkat çekmek için yazdığım şu şey gerçekleşiyorken Croco da Doflamingo ayarı olur demek isterdim ama hala diyemiyorum. Oda ayak parmaklarıyla çizse bu adam gene Dof dengi olamaz. İki ay avatarıma kumsal fotosu koyarım öyle bir olursa anasını satayım.
Etti tabi ama bizim üçlünün sonuçta potansiyeli hayvan gibiydi yani bunların ve bunlarla birlikte gelişme kateden Kid, Law gibi çarların yaptığı sıçramayı öncesinde gördüğümüz her karakter yapacak diye bir şey yok. Dof çok komple bir karakter yani hiçbir şekilde Croco'yu aynı seviyede hayal edemiyorum.Önceden attığın mesajı şimdi normal karşılıyorlar, bir bana mı çizeri seriye ihanet ediyormuş gibi geliyor? Luffy Zoro Sanji uçtu gitti.