Döndüğü zaman Dof seviyesinde olmasını bekliyorum.
Demek istediğim anlaşılır bu adam çıktığında, öyle bir meyve hakimiyetiyle 2 yıl sonra ki şartlarla bu adamın ''Logia savunması'' dediğimiz şeyi yapmama ihtimali yok benim gözümde. Bu noktada da o tayfadan kimse Croc'a dokunamaz bile. O tayfada en güçlü görünen kişi Vergo idi. O da G5 üstü lideri ve bir Koramiral. Sengoku'nun Crocodile'a idam platformu sonrası verdiği tepki ortada. Ciddi ciddi Sengoku'nun şu tepkiyi bir Koramiral'e verebileceğini düşünen var mı cidden?Müthiş bir ahenk
Bana Jimbei hep çok özel geldi. Sanki o an karşısında who değilde croco olsa yine Jimbei o rahatlığa benzer bir galibiyet alırdı.Jack, Perosperodan güçlü yav... Ama Perospero joker kartı gibi bir şey mamanın...
Jack, Who arasında net farkı var. Snackin profiliyle de diğer tatlı komutanları arasında net fark var Brulee bile hak etmiyordu gibisinden konuşuyordu. Perospero tatlı komutanı değil ama Snackten güç konum her şey açısından daha iyi profili var denkleme dahil etmemekte fayda var.
Bir de son olarak Jimbei'nin Who'ya çektiği muameleye bak.. aynısını Croca yapabilir mi ? Hayır.. tamam yenebilir ama bu kadar ezici bir vs çizmez mangaka, Croc; Snack, Who gibi tipleri harcar.
Bellamy’e döversen aileye alırız dediklerinde Croco dayağı yemiş olur o hırsla Luffy gibi ağzını burnunu kanatırdı.Belamy gömer gördüğümüz Croco'yu, yapacak bir şey yok.
Sen yazmasan gülmem buna sen böyle konulara bir başka giriş yapıyorsun.Konuya bak
Dört hakiyi unutuyor herkesSen yazmasan gülmem buna sen böyle konulara bir başka giriş yapıyorsun.
Onu tamamen unutmuşum Belamy sırf aileye katılmak için h.haki bile açar. Croco'yu dinlene dinlene döver.:dBellamy’e döversen aileye alırız dediklerinde Croco dayağı yemiş olur o hırsla Luffy gibi ağzını burnunu kanatırdı.