Aylar önce ben açmıştım, savaş tabanlı şounen forumlarında sıkça kullanılan bir tarz. Ve Crocodile da bu serinin karakteri?Bu konuları kim buluyor? Kim açıyor neden hep Croco amacınız ne ya ? Ne biçim konu bu yahu?
Problem sende yani bence.
Aylar önce ben açmıştım, savaş tabanlı şounen forumlarında sıkça kullanılan bir tarz. Ve Crocodile da bu serinin karakteri?Bu konuları kim buluyor? Kim açıyor neden hep Croco amacınız ne ya ? Ne biçim konu bu yahu?
Problem ne alaka ben problem mi dedim sana ?? Gereksiz atarlarını kendine sakla, konu açıyorsun bir şey yazıyoruz. Demek ki sen her zamana böyle atar yapacaksan çok işimiz var.Aylar önce ben açmıştım, savaş tabanlı şounen forumlarında sıkça kullanılan bir tarz. Ve Crocodile da bu serinin karakteri?
Problem sende yani bence.
Ne biçim konu demişsin, ben de konuda problem yok demişim. Her hangi bir sorun yok yani mesajımda.Problem ne alaka ben problem mi dedim sana ?? Gereksiz atarlarını kendine sakla, konu açıyorsun bir şey yazıyoruz. Demek ki sen her zamana böyle atar yapacaksan çok işimiz var.
Dinlene dinlene döver.Vergo çok sağlam döver.
Bunu derken inanıyor musun gerçekten buna?Dinlene dinlene döver.
Ne biçim derken kötü manada söylemedim yani .s farkındaysan sonunda da gülmüşüm ama neyse ben pek böyle insanlarla tartışan bir tip değilim, sorun yoksa yoktur.Ne biçim konu demişsin, ben de konuda problem yok demişim. Her hangi bir sorun yok yani mesajımda.
Sen inanmıyor musun?Bunu derken inanıyor musun gerçekten buna?
Sence Law mı alır Croco mu? İstersen konusunu açabilirsin.Bunu derken inanıyor musun gerçekten buna?