Amiral yetmez o zaman başka birşeyler düşüneyim parantez içi.Yada yeni iddaa koşulları bekle biraz.Veya Doflamingo'yu karıştırmadan Croco'yu çok övecek bir parantez içiyle de tatlıya bağlanabilir olay.Senin parantezde Croco'yu işin içine sokmuyorum çünkü.
Benim parantezde Croco'yu işin içne sokmuyon ama Dofu övdürüyorsun daha ne? :S@Sir Crocodile Ben mesaj yazmıştım bunu görmedin mi ?
Ne biçim iddaa bu yahu?Arabasta'da bile hakisi vardır. Ama aşırı çöp bir seviyededir.
Hakisi yok ise üç gün Orochi avatarı kullanırım.
Parantez içlerini ayarlayınca yazacağım.Benim parantezde Croco'yu işin içne sokmuyon ama Dofu övdürüyorsun daha ne? :S
Neyse bir şey belirle de öyle yaz tekrardan o zaman
Kral hakisi çıkacağını mı düşünüyorsun açık ve net cevap alalım.Ne alaka çakallık la B.haki kullanamaz diyorsun ama en nadir haki tipi olan H.haki kullanacağını mı düşünüyorsun? Sen bazı Crocodile fanlarından daha fansın gibi geliyor bana.
Tamam bekliyorum ayarla at beğenmediğim yer olursa ben söylerim.Parantez içlerini ayarlayınca yazacağım.
Kral hakisi çıkacağını mı düşünüyorsun açık ve net cevap alalım.
Kral hakisi olan adam alabastada 100 milyonluk adamdan bir araba dayak yedi diyorsun yani.0 değil ama en fazla 0.5 olur ihtimali o kadar az.Tamam bekliyorum ayarla at beğenmediğim yer olursa ben söylerim.
Çıkıp çıkmaması değil olay, o başta K.haki çıkar dedi sadece, bende diğer haki tipleri dedim. Çıkma ihtimali 0 değil.
Milyon da bir çıkıyor denilen haki tipi bu sonuçta. Geçmişte Luffy gibi denizlerde hızlıca yükseldi denilen bir adamda da çıkabilir. Neyse sen çıkamaz bu ihtimal 0 diyebiliyor musun onu de?
Sen baya bonkör davranmışsın. Bence 0.000000000003152 falandır.Kral hakisi olan adam alabastada 100 milyonluk adamdan bir araba dayak yedi diyorsun yani.0 değil ama en fazla 0.5 olur ihtimali o kadar az.