Kabul etmem o zaman çakallık yapma.İşte bende diyorum ki H.haki'yi görürsek yine ben kazanırım. Yani sen sadece K.haki ve B.haki üzerine girelim dedin. Ben K.Haki harici haki çıkarsa ben kazandım diyorum. Yani ortada H.haki de var.
Kabul etmem o zaman çakallık yapma.İşte bende diyorum ki H.haki'yi görürsek yine ben kazanırım. Yani sen sadece K.haki ve B.haki üzerine girelim dedin. Ben K.Haki harici haki çıkarsa ben kazandım diyorum. Yani ortada H.haki de var.
Ne alaka çakallık la B.haki kullanamaz diyorsun ama en nadir haki tipi olan H.haki kullanacağını mı düşünüyorsun? Sen bazı Crocodile fanlarından daha fansın gibi geliyor bana.Kabul etmem o zaman çakallık yapma.
Kidde 2 haki var yazdılar ama h.haki çıktı adamda.Mangada olmayanı yazmıyorlar.Ek olarak şunu da söyleyeyim kartta haki yok yazıp da croco haki ile dönerse ister Oda kartları ben yazıyorum desin hiçbir şekilde kartlara inanmam daha. Ne yazmışlar diye bakıp “bu bilgilerler iyi para kırmışlardır” diyip sbs ve mangamı okurum. İsteyen kartları okuyup gece mutlu yatsın sonra mangadan gerçekleşmeyince Oda sıvadı yhaa diye Oda’yı taşlarsınız burda. Kartta haki yok yazması lazım.
Eğer genel haki ile alakalı hiçbir şey yazmıyorsa anlarım saklamak istiyorlardır belki.
Yok sen beni anlamadın, bak ben diyorum ki Kıroko da gözlem hakisi çıkacak sadece (Kenbushoku haki yada mantra) ne dersen de artık. Bu durumda sen kaybedersin ama Koka (Busoshoku haki, zırh haki) işte neyse ben kaybederim tamam mı? Hakiler karıştı bence Kral hakisi çıkar demedim.Ne alaka çakallık la B.haki kullanamaz diyorsun ama en nadir haki tipi olan H.haki kullanacağını mı düşünüyorsun? Sen bazı Crocodile fanlarından daha fansın gibi geliyor bana.
Crocus için haki yazmışlar ama mangada görmedik. Kuma ve bonney alakalı bilgi de vardı.Kidde 2 haki var yazdılar ama h.haki çıktı adamda.Mangada olmayanı yazmıyorlar.
İşte benim iddaa en başında buyana B.haki ve Kral haki üzerineydi. Sen sadece K.haki çıkar diğerleri çıkmaz dedin. Eğer sadece Gözlem hakisi çıkarsa sen kazanırsın. Eğer diğer 2 tip hakiden biri çıkarsa ben kazanırım. Baştan buyana söyledğim şey buydu, eğer Kralların hakisinin çıkmayacağına zaten eminsen iddaa da problem kalmıyor zaten.Yok sen beni anlamadın, bak ben diyorum ki Kıroko da gözlem hakisi çıkacak sadece (Kenbushoku haki yada mantra) ne dersen de artık. Bu durumda sen kaybedersin ama Koka (Busoshoku haki, zırh haki) işte neyse ben kaybederim tamam mı? Hakiler karıştı bence Kral hakisi çıkar demedim.
Kral hakisinin çıkacağını düşünüyor musun? Tamam kanka yaİşte benim iddaa en başında buyana B.haki ve Kral haki üzerineydi. Sen sadece K.haki çıkar diğerleri çıkmaz dedin. Eğer sadece Gözlem hakisi çıkarsa sen kazanırsın. Eğer diğer 2 tip hakiden biri çıkarsa ben kazanırım. Baştan buyana söyledğim şey buydu, eğer Kralların hakisinin çıkmayacağına zaten eminsen iddaa da problem kalmıyor zaten.
Dediğin adam KK tayfasındandı emekli olmuş, seride belki de artık hiç görülmeyecek bir adam. Yani yazıl yazılmaması bir şeyi değiştirmez, aktif biri değil çünkü.Crocus için haki yazmışlar ama mangada görmedik. Kuma ve bonney alakalı bilgi de vardı.
O zaman devam tartışmaya.Crocus için haki yazmışlar ama mangada görmedik. Kuma ve bonney alakalı bilgi de vardı.