Tamamen rastgele.Bu Cs:Go'da sandığı çıkartması vs. neye göre veriyor oyun sonunda. Dün oyun sonunda birine 700 liralık kasa düşünce merak ettim.
Tamamen rastgele.Bu Cs:Go'da sandığı çıkartması vs. neye göre veriyor oyun sonunda. Dün oyun sonunda birine 700 liralık kasa düşünce merak ettim.
Ben de çift keleşimOna rağmen muhafız 1im beklentinizi çok tutmayın gergin hissediyorum
Ben de çift keleşim
Kısa süren profesyonel valorant kariyerim;
Keepr: Valorant Player Profile | VLR.gg
Keepr Valorant player team history, match results, stats, achievements, and winningswww.vlr.gg
Keepr | VALORANT | THESPIKE.GG
View Keepr performance, previous matches, maps and agent statistics on THESPIKE.GG, the leading VALORANT website for competitive event coveragewww.thespike.gg
Not: merak edenler için paylaşmak istedim.
Not 2:şimdi fark ettim k/d gibi istatistiklerim hatırladığımdan çok daha kötüymüş haha. Takımım kötüydü o yüzden, neyse öyle işte.
Karşında olacağım, hodrimeydanÜzülmek isteyen varsa 5v5te karşıma geçsin
(Gerçek fps oyunu) hahahahahahahah. Neyse valo cs tartışması başlamasın bu başlık altında.O eskide kaldı kardeş csde senden yüksek rankım onu valoya at bu gerçek fps oyunu
Kardeşim bi dur, Nami bitti sen başladın. Salın şu zeusu dhsjsjjsMaç boyunca tek amacım Zeus kill almak olacak