Knk kendi aramızda atacağız zaten. Ciddili değil. Ben ranked atmıyorum mesela.Ping var diyorsun, ciddi oynamaya çalışacağız. Kendi aramızda oynasak sorun olmazdı.
Knk kendi aramızda atacağız zaten. Ciddili değil. Ben ranked atmıyorum mesela.Ping var diyorsun, ciddi oynamaya çalışacağız. Kendi aramızda oynasak sorun olmazdı.
Biz de boş değiliz babayiğitESL turnuvalarına katılacağız. Taşırsın bizi artık. :d
Taşırım tabi kral. İste yeter. Şakası bir yana cs'yi de iyi oynarım ama valorantla çok farklı oyunlar. Beklentiniz çok yüksek olmasın lütfen.ESL turnuvalarına katılacağız. Taşırsın bizi artık. :d
Taşırım tabi kral. İste yeter. Şakası bir yana cs'yi de iyi oynarım ama valorantla çok farklı oyunlar. Beklentiniz çok yüksek olmasın lütfen.
Ben mobacıyım Fps oyunlarında leşim ama adam eksik olursa gelebilirimSen
Ben
Mihawk
Rukawa
Kenshiro
thewitness
Kaidou
Alpamis
maymundlutfu
1 kişi lazım
Yetenek daha ağır basıyordan ziyade daha çok oyuncunun aimine bağlı.(valoranta oranla)Valorant CS:GO gibi değil, haklısın. 10 farklı karakter var ve sen hepsine göre düşünmelisin. CS:GO taktiksel açıdan biraz daha az düşündürür insanı. Yetenek daha ağır basıyor.
Lol mü?Ben mobacıyım Fps oyunlarında leşim ama adam eksik olursa gelebilirim
@kaia da iyi oynar
Aynen Pc'de Lol Mobilde Wild Rift Mobile legends falan takılıyorum.Lol mü?
Ben de geleyimSen
Ben
Mihawk
Rukawa
Kenshiro
thewitness
Kaidou
Alpamis
maymundlutfu
1 kişi lazım
Dedikleri gibi; " the more the merrier" ,ne kadar kalabalık o kadar iyi, güzel.Ben de geleyim