Bizimkiler adına üzüldüm.tam potansiyelimizi ve oyunumuzu oynayıp yenilsek tamam derdim,ancak hic birsey gosteremeden yenildik.Rezillik.. OGyi, Fnatic'i ele sonra oynadığın oyunlara bak
Bizimkiler adına üzüldüm.tam potansiyelimizi ve oyunumuzu oynayıp yenilsek tamam derdim,ancak hic birsey gosteremeden yenildik.Rezillik.. OGyi, Fnatic'i ele sonra oynadığın oyunlara bak
Muhtemelen; havuz sınırlı sonuçta.Hardstyle gelicek heralde
Senin internet kötüymüş ya. Ben 60-80 Ping oynuyorum geneldeSudanda oynanmıyor. Geçen sıralama atıyordum, tek başıma 3 kişi falan alabildim en fazla 190 pingle. Onun haricinde offline botlarla atıyorum xd
Imorr tek kalma nedeni Entry olması yoksa takımın en zayıf parçası oydu. Calyx yerine xFl0ud'un seçilmesini de anlayabiliyorum daha genç yüksek potansiyel vaadediyor.Calyx yerine Imorr kicklenmeliydi bence. 3 kişi de IGL olmayı denedi ama olmadı. Imorr'un ben katkısını göremiyorum takıma, hala FPL trollü gibi takılıyor bence.
Online oyun oynanmıyor ya. Mecbur offline oynuyoruz.Senin internet kötüymüş ya. Ben 60-80 Ping oynuyorum genelde
Türk topluluk sunucularında oynayabilirsin. 100 felan alırsın belki. Skin'de seçebiliyorsun, arada girip kelebek sallıyorum güzel oluyorOnline oyun oynanmıyor ya. Mecbur offline oynuyoruz.