Güzel bir turnuva oluyor. Maçlar çok zevkli ve çekişmeli. Nrg çok iyi oynuyor özellikle.
Aldılar Tebrikler valla. En iyi takımdılar ve tasdiklediler cs:go tarihinde.Major takip eden cs go oynayan yok mu hiç Seneler geçtikçe favori takım diye bir kavram kayboluyor turnuvalarda. Herkes şampiyon olabilecek kapasiteye ulaşmış neredeyse. Sadece ufacık farklar ve oyun içi zamanlamalar kazananı belirler hale gelmiş. Favori takımım her zaman Astralis'di. Umarım şampiyon olurlar ve 4. major turnuvasını kazanarak efsane olurlar.
İnşallah çözmüşlerdirHile sorununu çözdüler mi?
Başlığı görünce bir umut araştırdım ama eskisinden bile daha kötü olmuş.İnşallah çözmüşlerdir
Popüler oyunlarda hilenin önüne geçemezler. Yapımcıların bir suçu yok. Ya öyle keyif alacaksın ya da dünya geneli popüler bir oyun oynamayacaksınBaşlığı görünce bir umut araştırdım ama eskisinden bile daha kötü olmuş.
Şu hile olayına bir çözüm bulsalar deli gibi oynayıp rank kasıcam ama olmuyo işte.
Döne döne vuran şerefsizlerden bıkıp 2 yıl önce bırakmıştım oyunu.
Arada girip oynayasım geliyor ama kanser olacağımı bildiğimden oynayamıyorum işte.
Çıktığından beri 1000 saate yakın overwatch oynadım sadece 1 kere hileye denk geldim o da banlandı. Sadece overwatch da değil blizzard'ın hemen hemen hiçbir oyununda hileye rastlayamazsın. İsteyen gayet de hilenin önüne geçebiliyor yeterki istesin.Popüler oyunlarda hilenin önüne geçemezler. Yapımcıların bir suçu yok. Ya öyle keyif alacaksın ya da dünya geneli popüler bir oyun oynamayacaksın