Oynarız ekliyelim birbirimizi atarız. Şimdi kalktım 2 el attım da dükkandaki arkadaşlarla gece oynuyorsan atarız bu gün gece kalmicam dükkanda.Desen Pubg'de oynardık.
Oynarız ekliyelim birbirimizi atarız. Şimdi kalktım 2 el attım da dükkandaki arkadaşlarla gece oynuyorsan atarız bu gün gece kalmicam dükkanda.Desen Pubg'de oynardık.
Ben takip ediyorum vakit oldukça. Ara Liquid'e yaramamış belli. Mousesports da playofflara kalabilseydi iyiydi ama maalesef.Major takip eden cs go oynayan yok mu hiç Seneler geçtikçe favori takım diye bir kavram kayboluyor turnuvalarda. Herkes şampiyon olabilecek kapasiteye ulaşmış neredeyse. Sadece ufacık farklar ve oyun içi zamanlamalar kazananı belirler hale gelmiş. Favori takımım her zaman Astralis'di. Umarım şampiyon olurlar ve 4. major turnuvasını kazanarak efsane olurlar.
Faze'e gidicek diyorlar onu. Can çekişiyor Faze, kapatmayı planlıyorlardı hatta CS:GO kısmını.Bu majoru ence kazansın istiyordum taa ki majordan önce Aleksib’yi kickleyene kadar. Umarım kazanamazlar.