O zaman en iyisi siz tryhard kalınOnu da denedik de sonra asıl sensivityler kaçıyor
O zaman en iyisi siz tryhard kalınOnu da denedik de sonra asıl sensivityler kaçıyor
Maalesef 5,6 ay toplamda 10saat oynayınca soğuyor. Hatta buz gibi oluyor.Pronun elleri asla soğumaz.
Dostum soğumaz işte. Kendimden biliyorum. xD.Maalesef 5,6 ay toplamda 10saat oynayınca soğuyor. Hatta buz gibi oluyor.
Demek ki pro değilimDostum soğumaz işte. Kendimden biliyorum. xD.
Tam da sınav vaktine denk gelir zaten.Beyler cs goya ilgisi olan varsa ilginizi çekebilir virtus pro space soldier maçi ilk map çok şanssızdık 2. mapte yok ediyoruz
İlk maç tamamiyle 2 takımın T perfonmansına dayalıydı. Ne yazık ki uzatmalarda havlu attılar. 2.Maç ise son zamanlar'da en iyi oynanabilen inferno pick'i çok güzel oldu. Umarım Ct'de batırmazlar Space'in sanırım en büyük sorunsalı devamını getirememeleri.Beyler cs goya ilgisi olan varsa ilginizi çekebilir virtus pro space soldier maçi ilk map çok şanssızdık 2. mapte yok ediyoruz
Bu Calyx bi harika dostumspiker come on yes falan diye bağirinca daha çok yenelim şunları bastırın çocuklar diye bağiriyorum
http://steamcommunity.com/profiles/76561198136467735/ Oynamak isteyen olursa eklemesi yeterli.Bu Calyx bi harika dostum