Oynamıştım ama fena vurdular. Tekrar almadımEsea oynayan var mı? Supremede çok tutunamadım mgeye düştüm mm çok fazla cheater ile doldu
Esea öyle biraz alışana kadar ezerler ben 3 ayda anca alıştım B+ya çıkmıştım şimdü d-ye düştüm girememekten oyunaOynamıştım ama fena vurdular. Tekrar almadım
Oyuna giriyorum. Yazın mg den le,lem e kadar çıkıyorum okul başlıyor. Geri düşüyorum. Böyle olunca artık smurf takılmaya başladım. Veya hiç CS girmeyip overwatch, bf 1 felan giriyorum artık.Esea öyle biraz alışana kadar ezerler ben 3 ayda anca alıştım B+ya çıkmıştım şimdü d-ye düştüm girememekten oyuna
Ben Cs olmadan yapamıyoum yaOyuna giriyorum. Yazın mg den le,lem e kadar çıkıyorum okul başlıyor. Geri düşüyorum. Böyle olunca artık smurf takılmaya başladım. Veya hiç CS girmeyip overwatch, bf 1 felan giriyorum artık.
En temiz smurf hesap. Kanser etmiyor hiç değilse.Ben Cs olmadan yapamıyoum ya
yok öyle olunca bana emir verenlerden deliriyorum ben. Bir de smurfte bile bir hırs var bir gaz var en düşük ligim dmg le oluyor sonra gene spinbota denk gelip düşüyorum..En temiz smurf hesap. Kanser etmiyor hiç değilse.
Yüksek lisanslarım.overwatch, bf 1 felan giriyorum artık.
Okul varken pek müsait olmasam da tatilde beklerimYüksek lisanslarım.
Yok 5 kişi girip kurallı oynuyacaksın.yok öyle olunca bana emir verenlerden deliriyorum ben. Bir de smurfte bile bir hırs var bir gaz var en düşük ligim dmg le oluyor sonra gene spinbota denk gelip düşüyorum..