Ash ayrı bölgelere gidiyor. Onları da ayrı seri olarak girmişlerdir onlar. Hepsi birbirinin devamı halbuki.Öyledir, şimdi saymaya kalktım 80 küsur seri çıktı karşıma. Sayması da karmaşık
Ash ayrı bölgelere gidiyor. Onları da ayrı seri olarak girmişlerdir onlar. Hepsi birbirinin devamı halbuki.Öyledir, şimdi saymaya kalktım 80 küsur seri çıktı karşıma. Sayması da karmaşık
50'den başlaman lazım.Yeni başladım 17.bölümdeyin anime tam bitirilmiyor galiba kalanı mangasından okuruz.Bir de animenin sonu manganın kaçıncı bölümüne denk geliyor.Bilen varsa yazabilir mi?
Arkadaş cevaplamış ama baştan okusan daha iyi olur bence çizimler çok iyi çünkü seinen tarzı.Gerçi ben baştan okurken aradan uzun zaman geçmişti ama sıkılmam diyorsan öneririm en baştan.Yeni başladım 17.bölümdeyin anime tam bitirilmiyor galiba kalanı mangasından okuruz.Bir de animenin sonu manganın kaçıncı bölümüne denk geliyor.Bilen varsa yazabilir mi?
Sonu aynı güzellikte biten kaç tane manga var ki zaten neredeyse hepsi sonunda beklentileri karşılayamayarak bitiyor.Son tasarlamak çok zor bir konu.Mangası da çok matah bir sona sahip değildi zaten. Güzel başlayıp kötü biten mangalardan biri sadece.
50'den başlaman lazım.
Edit: Animeyi 22'yi izleyip mangaya geçersen problem kalmıyor sanırım.
Çok teşekkürler.Mangasını okuyacağım animesini de bitiririm ama bayadır böyle güzel beni saran anime izlememiştim.Iyi geldi.Arkadaş cevaplamış ama baştan okusan daha iyi olur bence çizimler çok iyi çünkü seinen tarzı.Gerçi ben baştan okurken aradan uzun zaman geçmişti ama sıkılmam diyorsan öneririm en baştan.
En azından cevaplanmamış bir soru ya da plot hole bırakmıyordu. Çok gördük öyle yarım yamalak sonları. Bu oturaklıydı en azından.Mangası da çok matah bir sona sahip değildi zaten. Güzel başlayıp kötü biten mangalardan biri sadece.