Artık hangisini istersen maksat ayağını yerden kessin. Arkasına da bunu yazarsın;İyi araba aslında.
Çıkar pembe gözIükIerini gözünden hayata toz pembe bakma!dinsin artık bu acıIar diyorsan beni sensiz bırakma!
Artık hangisini istersen maksat ayağını yerden kessin. Arkasına da bunu yazarsın;İyi araba aslında.
''Bizden daha rahatı gevşektir !!!1'' yazmayı düşünüyordum ama senin dediğinde olabilir.Artık hangisini istersen maksat ayağını yerden kessin. Arkasına da bunu yazarsın;
Çıkar pembe gözIükIerini gözünden hayata toz pembe bakma!dinsin artık bu acıIar diyorsan beni sensiz bırakma!
Leon ne kadar orjinal bir film ki ondan esinlensinler.Clare ve raki olayından bahsediyorsun sanırım.Güzel bir seriydi . Teresa harikaydı.Acaba Leon adlı filmden esinlenmiş olabilir mi diye düşünüyorum .
ı-ıh biri bmw, biri mercedes bence teresanın herseyi iyi ama sen herhalde boydan boya dikişi oldugunu unuttun sanırım erza onun için var hem kızıllara zaafım var zevk melesiBu ikisini karşılaştırmak şahin ile ferrari karşılaştırmak gibi bir şey Şahinin seveni de çok yalan yok
20. bölümlerde ama tam hatırlamıyorum.Teresa nın öldüğü bölüm kaçıncı sayıya denk geliyor?
Tabakhaneye bok yetiştirir gibi bitirilmesi dışında güzel seriydi. Acelesi vardı herhalde mangakanın uçağa falan mı yetişecekti nedir..Bunun değerini bilemiyorlar. Geçen senelerde animesi tekrardan çekilecek dedikoduları vardı ama yeteri kadar popüler değil diye gündemlerinden düşürdüler denildi. Eğer çekilseydi yeniden epey tutardı gerçekten.
Hikayesi, tarzı falan her şeyi geçtim şu mangadaki kadın karakterlerin işlenme şekliyle bile hiçbir manga yarışamaz. Birinden bile gıcık kapmadım ki bir manga için bu neredeyse imkansız. Her zaman ağlak, mıymıntı, kurtarılmayı bekleyen gereksiz biri çıkar. Ama bunda hepsini ayrı seviyorum. İsmimi bile bu seriden aldım daha ne olsun. Üstelik serideki neredeyse herkes kadın ki tek gıcık kapılabilecek karakterde erkek olanı
konu hort
bunun berserkle ne crossoverı olur be diye düşünürken buraya geldim:/
edit: ingilizcesi olanlar animesinden sonra 50. sayıdan itibaren mangasını da okumalı diyerek çekiliyorum