Tamamen katılıyorum resmen iskenceTeresa'yı gördükten sonra tekrar Clare ile devam etmek
Tamamen katılıyorum resmen iskenceTeresa'yı gördükten sonra tekrar Clare ile devam etmek
En büyük etkenlerden biri buydu. Priscilla ile bile devam etseydi yine okurdum.Teresa'yı gördükten sonra tekrar Clare ile devam etmek
Priscilla baya yer alıyor animeden sonrasında. Manganın sonunda da büyük sürpriz var devam et benceEn büyük etkenlerden biri buydu. Priscilla ile bile devam etseydi yine okurdum.
İzleyeli 3-4 yıl oldu ya baştan başlamak lazım onun için de bu ara pek bir şeye başlayasım yok Biliyorum spoiler'ını yedim sanırım onun ama pek de merak etmiyorum açıkçası. Bu mangada iyilerin olduğu kısım her zaman sıkıcı geldi bana :/Priscilla baya yer alıyor animeden sonrasında. Manganın sonunda da büyük sürpriz var devam et bence
Ben de sevmiyodum onları. Bir de ilerde claymore'lardan başka bir tür daha yaratılıyo. Çok tırt olmuştu o olay :S Asıl potansiyeli diğer kıtaydı ama Clare'in hikayesiyle sınırlı kaldı manga. Şimdi düşününce okumazsan ölürsün'lük bir durum yokmuşİzleyeli 3-4 yıl oldu ya baştan başlamak lazım onun için de bu ara pek bir şeye başlayasım yok Biliyorum spoiler'ını yedim sanırım onun ama pek de merak etmiyorum açıkçası. Bu mangada iyilerin olduğu kısım her zaman sıkıcı geldi bana :/
Filler miller falan animenin sonu da biraz tatmin ediciydi açıkçasıBen de sevmiyodum onları. Bir de ilerde claymore'lardan başka bir tür daha yaratılıyo. Çok tırt olmuştu o olay :S Asıl potansiyeli diğer kıtaydı ama Clare'in hikayesiyle sınırlı kaldı manga. Şimdi düşününce okumazsan ölürsün'lük bir durum yokmuş
Çok büyük şeyler kaçırıyorsun dostum, zibilyon tane kaliteli seri varken OP ve Claymore ile yetinme.One piece'ten sonra okudugum tek manga.
1 haftada tüm sayıyı okudum
Keske yavaş yavaş okusaydım