JamesLogan
Dc'nin alt yapımı yani sayılabilir ?Dr.Manhattan DC'den değil.
Dc'nin alt yapımı yani sayılabilir ?Dr.Manhattan DC'den değil.
DC evreni ile hiç bir alakası yok, o yüzden sayılmaz. O kendi evreninin tek süper güce sahip ve tanrısal karakteri.Dc'nin alt yapımı yani sayılabilir ?
Watchmen'in yayımlayan şirket nedir peki ? Dc Comics yayınladı o yüzden saydım yanlış mı yaptım ?DC evreni ile hiç bir alakası yok, o yüzden sayılmaz. O kendi evreninin tek süper güce sahip ve tanrısal karakteri.
DC yerine Watchmen evreninden demen daha doğru olur. DR Manhattan'ı çizen yazar, tanrı aramızda olsaydı nasıl olurduyu düşünerek yapmış ve başka da süper gücü olan karakter çizmemiş, bu karakter bu sebeple Watchmen evrenine özel.Watchmen'in yayımlayan şirket nedir peki ? Dc Comics yayınladı o yüzden saydım yanlış mı yaptım ?
Living Tribunal,One Above All,Death,Infinity: Bunlar marvel evreninin kozmik varlıkları. Ayrıca Phoenix Force da bu kozmik varlıklardan biri.Dc'de Dr. Manhattan var Marvel'ın çogunu tokatlar.. Ayrıca Marvel'da daha zibilyon tane eleman var Beyonder,Living Tribunal,One Above All,Death,Infinity
Yani tamam öyle diyelim. Ama dediğim gibi marvel'da da dc'de de Galactus'a el öptürücek çok karakter var yani Odin,Zeus hikaye..DC yerine Watchmen evreninden demen daha doğru olur. DR Manhattan'ı çizen yazar, tanrı aramızda olsaydı nasıl olurduyu düşünerek yapmış ve başka da süper gücü olan karakter çizmemiş, bu karakter bu sebeple Watchmen evrenine özel.
Bkz: Ghost RiderYani tamam öyle diyelim. Ama dediğim gibi marvel'da da dc'de de Galactus'a el öptürücek çok karakter var yani Odin,Zeus hikaye..
Ya bu tamamen troll ya bunu biliyorumBkz: Ghost Rider
[video=youtube;OJODL_p4ToA]https://www.youtube.com/watch?v=OJODL_p4ToA[/video]
Phoenix Force, geldiği zaman birisini bu gücü kullanması için seçiyor, Jean Grey yokken başka birisini seçmiş ve yine gelmişti mesela, seçilen kişide güçleri 5 kişiye dağıttı, gücü bölündüğü için zayıflamış olsa bile bu 5 kişi Phoenix Force kullanabildi.One above all vs Tanrısal karakterlermiş galiba da bu Phoenix normalde mutant değil miydi ? Ne özelliği varmışta Jean Grey ortalama bir güce sahipken kozmik güçlere kavuşmuş ?