Wolverine mi ? Hiç şansı yok.daha normal seviyede birine? wolverine gibi?
Çok kanon odaklı olarakta sormuyorum. Bence şu şöyle yener dediğiniz biri var mı?
Kozmik güce sahip Galactus yener mesela, Thanos belki zorlar.
Wolverine mi ? Hiç şansı yok.daha normal seviyede birine? wolverine gibi?
Çok kanon odaklı olarakta sormuyorum. Bence şu şöyle yener dediğiniz biri var mı?
Thanos evrenin en güçlülerinden biri değil miydi la ???Wolverine mi ? Hiç şansı yok.
Kozmik güce sahip Galactus yener mesela, Thanos belki zorlar.
Değil, Galactus > Odin > Zeus = ThanosThanos evrenin en güçlülerinden biri değil miydi la ???
En sabah nur nerde yav ? Ve sadece marvel'dan mı örnek verdin ?Değil, Galactus > Odin > Zeus = Thanos
Apocalypse'nin Phoenix Force karşısında bir şansı yok. Hulk / Thor / Silver Surfer ayarı bir karakterdir kendisi.En sabah nur nerde yav ? Ve sadece marvel'dan mı örnek verdin ?
DC'de saydığım kozmik güce sahip ve tanrısal karakterler az gözüküyor, onlar daha çok Superman'i pışpışlayıp onu en güçlü yapma derdinde oldukları için, aşırı güçlü karakterler Marvel'e kıyasla DC'de daha az çıkar, o yüzden saymadım, birde Phoenix Force Marvel evreni içerisinde olduğu için DC'yi katmadım.aynen sırf marvel olması şart değil. Diğer evrenlerden, hatta animelerden bile olur
edit: bir hikaye için gerekli
Phoenix denilen karakter Toriko evreninde olsa level kaç olurdu, ona göre al bizim reyizleri işte.aynen sırf marvel olması şart değil. Diğer evrenlerden, hatta animelerden bile olur
edit: bir hikaye için gerekli
Dc'de Dr. Manhattan var Marvel'ın çogunu tokatlar.. Ayrıca Marvel'da daha zibilyon tane eleman var Beyonder,Living Tribunal,One Above All,Death,InfinityApocalypse'nin Phoenix Force karşısında bir şansı yok. Hulk / Thor / Silver Surfer ayarı bir karakterdir kendisi.
DC'de saydığım kozmik güce sahip ve tanrısal karakterler az gözüküyor, onlar daha çok Superman'i pışpışlayıp onu en güçlü yapma derdinde oldukları için, aşırı güçlü karakterler Marvel'e kıyasla DC'de daha az çıkar, o yüzden saymadım, birde Phoenix Force Marvel evreni içerisinde olduğu için DC'yi katmadım.
Dr.Manhattan DC'den değil.Dc'de Dr. Manhattan var Marvel'ın çogunu tokatlar.. Ayrıca Marvel'da daha zibilyon tane eleman var Beyonder,Living Tribunal,One Above All,Death,Infinity