The Main 616 Reading Order Page 1 | Complete Marvel Comics Reading Order
The reading order for the Main 616 universe from Fantastic Four (1961) #1 to Tales to Astonish (1958) #30 [E Story].
Son düzenleme:
Bunu biliuom ya abi insan böyle şeyleri görünce soğuoyr ben şu listeyi öneririm.Bütün marvel okuma rehberi ;33600 bölüm (616)var.digerleri de var tabiki.The Main 616 Reading Order Page 1 | Complete Marvel Comics Reading Order
The reading order for the Main 616 universe from Fantastic Four (1961) #1 to Tales to Astonish (1958) #30 [E Story].cmro.travis-starnes.com
33600 mü :SBütün marvel okuma rehberi ;33600 bölüm (616)var.digerleri de var tabiki.The Main 616 Reading Order Page 1 | Complete Marvel Comics Reading Order
The reading order for the Main 616 universe from Fantastic Four (1961) #1 to Tales to Astonish (1958) #30 [E Story].cmro.travis-starnes.com
Alışmak için hikayesi geniş olmayan seriler oku.Bir kaç tane çizgi roman okumayı denedim ama bir türlü hikaye'ye bağlanamıyorum. Manga'larda bu sıkıntı olmuyor.![]()
Çok efsane bir çizerdi. Huzur içinde yatsın.sr. john romita ölmüş(mary jane watson,wolverine,punisher ve luke cage vs yaratılmasında katkı sağlamıştı.).o ve oğlunun çizimleri çok iyiydi.özellikle oğlunun çizimleri efsandir.
Benim için hem en iyi Spider-Man çizgi romanlarının çizeriydi hem de Spider-Man'i en iyi çizen kişiydi.Çok efsane bir çizerdi. Huzur içinde yatsın.
![]()