Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Charlotte Linlin

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim.

Kullanılan: 167 47.6%
  • Sevmem.

Kullanılan: 184 52.4%

• Kullanılan toplam oy
    351
Karı ruh emip daha da büyüyüp güçleniyor. Ne demişti oda: anneler öfkelendiğinde en güçlü olur. Gerçekten de bigmom tam ruh gücünde en güçlü yonkou seviyesine çıkabilir mi acaba.
Halihazırda en güçlü zaten.

Luffy ile beraber Kaido'ya bir sürü kişi daldı ama Luffy indirdi denecek. Ben de Kid indirecek diyorum o yüzden. ;)
Bana çok farklı şeyler olacakmış gibi geliyor ama neyse. İnançlara saygımız sonsuz

Moderatör tarafında düzenlendi:

Montana

Halihazırda en güçlü zaten.

Anneler düşmez! Düşürtmeyiz!
Anneye sahip çıkalım.

Çok iyi olurdu be.

Bana çok farklı şeyler olacakmış gibi geliyor ama neyse. İnançlara saygımız sonsuz
Kendi çizdiğine ihanet etmeyecekse, inecek. Ne türlü iner onu bilemem artık. Hawkins bölümünde iki Yonko'nun düşeceği göndermesi yapıldı çünkü.

Kendi çizdiğine ihanet etmeyecekse, inecek. Ne türlü iner onu bilemem artık. Hawkins bölümünde iki Yonko'nun düşeceği göndermesi yapıldı çünkü.
Oda'nın sadık kaldığı tek şeyi Luffyizm olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam.

Evet, güzel bir spoiler geldi.
Kraliçem döktürecek demek. Her şey tahminime uygun şekilde ilerliyor. Eğer böyle devam ederse Kid bi ara safdışı kalabilir.

ne kadar rezil durumlara düşse de, amirallerden, filo amirallerinden net şekilde güçlü, karmel bile itiraf ediyor yani. op gibi mangaya böyle bi imp yakışır anca.

100 gölge alan Luffy ne kadar güçlendi hatırlarsınız bu meyvede onun gibi etki veriyorsa Linlin zaten normal hali bile oldukça güçlüyken o halde ne seviye olur siz düşünün.
Roger boşuna dövüşmeyip kaçmamış.

ne kadar rezil durumlara düşse de, amirallerden, filo amirallerinden net şekilde güçlü, karmel bile itiraf ediyor yani. op gibi mangaya böyle bi imp yakışır anca.
Carmel diyor ki bu ileride Denizci olursa Amiral olabilir, hatta belki de Filo Amirali bile olabilir. Kesin olacak demiyor, potansiyeli var diyor. Denizci olsa iyi bir eğitimden de geçerdi. Carmel'in dediği potansiyele ulaştı mı şüpheli.

Carmel diyor ki bu ileride Denizci olursa Amiral olabilir, hatta belki de Filo Amirali bile olabilir. Kesin olacak demiyor, potansiyeli var diyor. Denizci olsa iyi bir eğitimden de geçerdi. Carmel'in dediği potansiyele ulaştı mı şüpheli.
bu da bir yorum tabi. ben biraz farklı yorumluyorum filo amirali denen mevki sadece kişinin gücü ile açıklanabilecek bir şey değil, linlin biraz akıldan noksan biri olduğu için karmel doğrudan onun gücüne vurgu yaptı hani o kadar güçlü, o kadar potansiyelli ki gibisinden. denizci eğitimlerinin yüksek seviyelerde fark oluşturacak bir şey olacağını sanmıyorum ayrıca.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık