Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Charlotte Linlin

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim.

Kullanılan: 166 47.6%
  • Sevmem.

Kullanılan: 183 52.4%

• Kullanılan toplam oy
    349
Funny Moments mı oldu şimdi o sahneler. Bunu da demezsin Mercury Hocam. Serinin komedi sahnelerinin nasıl olduklarını çok iyi biliyoruz. Sence alakası var mı bunun o sahnelerle. O sahnelerde vurgulanan cidden okuyucunun gülmesi mi ? :d
Evet. :d
Black Maria'yı zor yenen Robin yonko seviyesinde de bizim mi haberimiz yok? :d

Evet. :d
Black Maria'yı zor yenen Robin yonko seviyesinde de bizim mi haberimiz yok? :d
Bu sahneleri komedi unsuru olarak görmen çok ilginç. :d
Bak komedi sahnesi böyle olur. Oda okuyucuyu güldürmek amaçlı çizdiği sahneden bellidir. Youtube'a yaz funny moments diye. Bu sahneler çıkar. Big Mom'ın rezillikleri çıkmaz. :ehe:

Zoro, Killer Kaido'yu kesince yonkou seviyesi diyor muyuz hayır fakat bu adamların bunu yapabileceklerine en azından inanabiliyoruz. Seninde söylediğin gibi Yonkou olan birisi Black Maria'yı zor yenen Robin tarafından böyle yuvarlanınca tabii ki itibarı azalmış oluyor. Ya da franky arabayla ağzını yamulttuğunda. O sahnelere bak. Serinin ''zirve gücü'' dediğimiz Yonkou adını taşıyan Big Mom bizimkilerin peşinden gidiyor. Baya ciddi ve hiç komik olmayan sahneler fakat kendisi bu saldırıları yeme fırsatını da veriyor karşındaki kişilere. Black Maria'yı zor yenen Robin'e mesela. :ehe:

Oden 4, linlin 5 yaşında ayı öldürmüş. Çizer mesajı vermiş. Yeni güç seviyelerini belirleme yöntemi karakterlerin ayı öldürme yaşı. Bakalım kaydo kaç yaşında yapmış.

Ace için kk potansiyeli var falan denirdi,bi odene,linline bakıyorum bi aceye. Ace hiçbir halt olamazdı.

Bu sahneleri komedi unsuru olarak görmen çok ilginç. :d
Bak komedi sahnesi böyle olur. Oda okuyucuyu güldürmek amaçlı çizdiği sahneden bellidir. Youtube'a yaz funny moments diye. Bu sahneler çıkar. Big Mom'ın rezillikleri çıkmaz. :ehe:

Zoro, Killer Kaido'yu kesince yonkou seviyesi diyor muyuz hayır fakat bu adamların bunu yapabileceklerine en azından inanabiliyoruz. Seninde söylediğin gibi Yonkou olan birisi Black Maria'yı zor yenen Robin tarafından böyle yuvarlanınca tabii ki itibarı azalmış oluyor. Ya da franky arabayla ağzını yamulttuğunda. O sahnelere bak. Serinin ''zirve gücü'' dediğimiz Yonkou adını taşıyan Big Mom bizimkilerin peşinden gidiyor. Baya ciddi ve hiç komik olmayan sahneler fakat kendisi bu saldırıları yeme fırsatını da veriyor karşındaki kişilere. Black Maria'yı zor yenen Robin'e mesela. :ehe:
Luffy'nin dayak yediği sahneleri neden atmadın? Veya çok çöp bir rakip karşısında zor duruma düştüklerini? :d

Luffy'nin dayak yediği sahneleri neden atmadın? Veya çok çöp bir rakip karşısında zor duruma düştüklerini? :d
Kimden dayak yediğini söylüyorsun ki? , yakın zamanda olan Apoo diyorsan onu da gayet ciddiye alıyorum ve komedi sahnesi olarak algılamıyorum. O duruma düşmemesi gerekiyordu Luffy'nin. Detaylı fikrimi belirtmek isterdim ama konu dağılmasın. :d

Ben komedi unsuru olarak örnek attım bunları. Oda okuyucunun gülmesini istiyorsa komedi unsuru olarak çizeceği sahneler buna benzer olur. Diyorum sana. Aç youtube'u funny moments yaz ve izle. Bütün hepsi buna benzer tarzda sahneler olacak.:ehe:

Oda gelmiş bu sahneleri çizmiş ki komedi unsuru olmayan bir durumda çizmiş ve bunu ciddiye alacağız. Bunun bir de Kaido örnekleri de var ki orada komedi unsuruna bağlamak bundan daha da zor. :D
Bu sahneler maalesef itibarlarını azaltıyor bu karakterlerin.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık