Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Charlotte Linlin

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim.

Kullanılan: 166 47.6%
  • Sevmem.

Kullanılan: 183 52.4%

• Kullanılan toplam oy
    349
ne kadar rezil durumlara düşse de, amirallerden, filo amirallerinden net şekilde güçlü, karmel bile itiraf ediyor yani. op gibi mangaya böyle bi imp yakışır anca.

100 gölge alan Luffy ne kadar güçlendi hatırlarsınız bu meyvede onun gibi etki veriyorsa Linlin zaten normal hali bile oldukça güçlüyken o halde ne seviye olur siz düşünün.
Roger boşuna dövüşmeyip kaçmamış.

ne kadar rezil durumlara düşse de, amirallerden, filo amirallerinden net şekilde güçlü, karmel bile itiraf ediyor yani. op gibi mangaya böyle bi imp yakışır anca.
Carmel diyor ki bu ileride Denizci olursa Amiral olabilir, hatta belki de Filo Amirali bile olabilir. Kesin olacak demiyor, potansiyeli var diyor. Denizci olsa iyi bir eğitimden de geçerdi. Carmel'in dediği potansiyele ulaştı mı şüpheli.

Carmel diyor ki bu ileride Denizci olursa Amiral olabilir, hatta belki de Filo Amirali bile olabilir. Kesin olacak demiyor, potansiyeli var diyor. Denizci olsa iyi bir eğitimden de geçerdi. Carmel'in dediği potansiyele ulaştı mı şüpheli.
bu da bir yorum tabi. ben biraz farklı yorumluyorum filo amirali denen mevki sadece kişinin gücü ile açıklanabilecek bir şey değil, linlin biraz akıldan noksan biri olduğu için karmel doğrudan onun gücüne vurgu yaptı hani o kadar güçlü, o kadar potansiyelli ki gibisinden. denizci eğitimlerinin yüksek seviyelerde fark oluşturacak bir şey olacağını sanmıyorum ayrıca.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık