Yürü git .Ama bildiğin WP.
Yürü git .Ama bildiğin WP.
Wp ? Rakip takımı feedlemekten reportlanacak adama wp diyorAma bildiğin WP.
Luffynin irade hilesi yazması adamın suçu mu? Aslanlar gibi dövüştü işte adam.Wp ? Rakip takımı feedlemekten reportlanacak adama wp diyor
4 reportla yolluyoruz arkadaşıLuffynin irade hilesi yazması adamın suçu mu? Aslanlar gibi dövüştü işte adam.
Oda Oda no Mi etkisi diyoruz biz buna.Sağ kollar içerisinde amirallerdeki Fuji'ye karşılık geliyor.Kendisini artık sağ kolların vasıfsızı olarak adlandıracağım.
Sen kalk 10 bölüm bütün tekniklerini rakip üzerinde deneme tahtası gibi kullan sonra 2 bölümde yenil.Söylenecek söz yok gerçekten sağ kolların itibarına gölge düşürdü tek başına.
Ne yapsın ana karakteri mi öldürsun kardeş biraz mantıklı ol vasifsiz varsa profil fotona bak.Sağ kollar içerisinde amirallerdeki Fuji'ye karşılık geliyor.Kendisini artık sağ kolların vasıfsızı olarak adlandıracağım.
Sen kalk 10 bölüm bütün tekniklerini rakip üzerinde deneme tahtası gibi kullan sonra 2 bölümde yenil.Söylenecek söz yok gerçekten sağ kolların itibarına gölge düşürdü tek başına.
Sağ kolların vasıfsızı, Hahaha. Tuttum bunu. Adamlık falan buna hiç yakışmıyor. Salaklığın kurbanı oldu.Sağ kollar içerisinde amirallerdeki Fuji'ye karşılık geliyor.Kendisini artık sağ kolların vasıfsızı olarak adlandıracağım.
Hadi 2 bölümde yenilmesi öyle olsun 10 bölümlük performansta Oda etkisi değildir.Demek vuruşlar yetersizdi ben bunu çıkarıyorum hafif kaçtı o seviyede dövüş için.Bitiricilik anlamında özellikle kötüydü.Luffy bir ara tayfayla telefonda konuşurken dövüşüyordu Kata ile.Oda Oda no Mi etkisi diyoruz biz buna.
Ana karakteri etkisiz hale getirmeliydi yerden kalkamayacak şekilde.Lucci dövüşü gibi iman gücüyle yerden kalksa hakkını verirdim ama g4 karşısında yetersiz kaldığı için bunu yapamadı.Ne yapsın ana karakteri mi öldürsun kardeş biraz mantıklı ol vasifsiz varsa profil fotona bak.