Oh en iyisini yapmışsınGirmedim idda da girmiş gibi davranıyorum Kata ile Luffy berabere kalır demiştim.
Oh en iyisini yapmışsınGirmedim idda da girmiş gibi davranıyorum Kata ile Luffy berabere kalır demiştim.
Bu genel tanımlama, istisnalar var. Mesela Luffy. Kendisi lastik. Uzadığında da meyve devreye giriyor ama mesela vücudu dışında lastik üretemiyor.Biliyorum bunları okumuştum, Katakuri'nin meyve açıklamasındaki "Mochi Mochi no Mi, Paramecia türü bir Şeytan Meyvesi olarak sınıflandırılmasına rağmen Katakuri tıpkı bir Logia türü gibi kendini elementine dönüştürebilir." ibaresi alıntı yaptığın Paramecia özelliklerine uymuyor: "Bu meyveler Logialarla karıştırılmamalıdır. Çünkü yukarıdaki isimler kendilerini ya bu maddelere çeviremezler, ya bu maddeler element değildir veya ürettikleri maddelere dönüşemezler. Kısaca, element türü Paremecia'lar bu elementi üretebilir, kontrol edebilir ve bu elemente karşı bağışıklıdırlar, lakin elementin kendisi olamazlar."
Bahsettiğim çelişki buydu, Katakuri elementin kendisi olabiliyor. daha önce böylesini görmedik. Özel Paramecia deyip geçeceğiz o halde
Nereden öğrendin bunu.Kendini, çevresinin mükemmel insan imajından sıyırınca antipati kazanması absürt. Fırsatı varken öldürmedi denen adamdı çünkü bu kibirli ve sabırsız adamın. Bu zinciri kırdıktan sonra eline fırsat geçince öldürecek hale gelmişti. Fakat bu sefer de bencil kişiliği ön plana çıkmış oldu. Ne için dövüştüğünü unutup olayı kişiselleştirdi. Neysem ben severim iyidir ama en güçsüz sağ kol olmuş az önce okudum, bunu öğrenince de bi küçümsemedim değil. E Bigmom da en güçsüz Yonkou olmuştu en son, şaşırtmadılar ailecek.
Ama bildiğin WP.