Bizim de gözümüzü açtı Reyiz. Aylar öncesinde Dof'u önde görmek gibi bir hataya düşmüştüm. Hatta o sıra Reyize laf da atıyordum. Ama büyük yanılmışım. Reyiz affeder mi sence?Sağ kollar ile Dofy gibiler arasında gömlek farkı olduğunu ispat etmiş karakterdir. Sağ kollar için ileride de büyük beklentilere sahip olmamı sağlamıştır reis.
Flampe'yi öldürmeyen adam seni mi affetmeyecekBizim de gözümüzü açtı Reyiz. Aylar öncesinde Dof'u önde görmek gibi bir hataya düşmüştüm. Hatta o sıra Reyize laf da atıyordum. Ama büyük yanılmışım. Reyiz affeder mi sence?
Baba adamdır reis. Affeder.Bizim de gözümüzü açtı Reyiz. Aylar öncesinde Dof'u önde görmek gibi bir hataya düşmüştüm. Hatta o sıra Reyize laf da atıyordum. Ama büyük yanılmışım. Reyiz affeder mi sence?
Reyizin adamlığı taşıyor paçadan akıyor zaten. Milletten haki taşar Reyizden adamlık taşıyor.Flampe'yi öldürmeyen adam seni mi affetmeyecek
Kız kardeşi, öldürse miydi? :/Flampe'yi öldürmeyen adam seni mi affetmeyecek
Reyizin sinesi geniştir Reyiz olsa sen af dilemeden geleceği görüp evet derdiBizim de gözümüzü açtı Reyiz. Aylar öncesinde Dof'u önde görmek gibi bir hataya düşmüştüm. Hatta o sıra Reyize laf da atıyordum. Ama büyük yanılmışım. Reyiz affeder mi sence?
Harbiden reyiz bizim başımızı yere egdirmeden affederdi.Reyizin sinesi geniştir Reyiz olsa sen af dilemeden geleceği görüp evet derdi