Senin kasettiğin ileri seviyesiydi.Olma ihtimali var. Kızın Big Mom'a bile eyvallahı yoktu. Hatta Kaido ile bile değişik konuşuyordu.
Senin kasettiğin ileri seviyesiydi.Olma ihtimali var. Kızın Big Mom'a bile eyvallahı yoktu. Hatta Kaido ile bile değişik konuşuyordu.
Çatıda ateş kesme tekniği öğrendi. Yine çatıda kral haki açtı. Alttaki savaşta kral haki ekleyerek ateş kesme ile yendi. Power up aldı mı almadı mı dersiniz bilmem de Oda King yenilsin diye iyi hikaye yazdı diyorum.Öne geçmiş demedim. Enmanın savaşı bölmeseydi sonuç ne olurdu bilemiyoruz ama kingin, zoroya power up aldıracak kadar gücünün olmadığı ortada.
İleri seviye demedim hiç.Senin kasettiğin ileri seviyesiydi.
Orada bir nüans var gibi.Onu diyorum ben de. Hem Kaido arkasında hem de zaten bu adam özgüven fışkırması yaşayan bir tip. Aman tadımız kaçmasın Ali Rıza bey kafasıyla hareket edip yüzünü saklama fikri pek mantıklı durmuyor. :/
Millenium Opta kim yener diyorsa tam tersine basacaksın550 Milyarlık Ace, 546 Milyarlık Who's who'yu meyve kapatıp döver. Siz sırf ödülle güç dengesi kurmaya devam edin
Marco'nun ıkınması dediğin şey insan halindeki Marco'nun attığı diz mi Şurdan sonrasına yazmaya gerek yok kalmadı.Luffy sağ kol seviyesi demeye devam edebilirsin.dKing marconun ıkınması ile ancak bir kaç damla kan bıraktı. Marco böyle böyle kingi indiremez. Zoronun ilk kesişi ise kan olmayabilir. Armamentin yıldırımı olabilir. Çünkü sonraki sahnede hiç bir şey yok. Ve daha güçlü saldırılarda da çizik atamadı. Muhtemelen koka yıldırımları onlar. Animede belli olur ne olduğu.
Kaido için hazırlık yapıyor. Kingle alakalı değil.Çatıda ateş kesme tekniği öğrendi. Yine çatıda kral haki açtı. Alttaki savaşta kral haki ekleyerek ateş kesme ile yendi. Power up aldı mı almadı mı dersiniz bilmem de Oda King yenilsin diye iyi hikaye yazdı diyorum.
Ultinin kafasından çıkan hakiden bahsettikten sonra, kral haki dediğin için ben öyle sanmıştım.İleri seviye demedim hiç.
Keşke nasıl çürüttüğünüzü bize de gösterseydiniz. Kata Akainu veya Ace ile vs attı da bizim mi haberimiz yok!Ateş mochiyi eritiri manga panlleriyle tak tak çürüttük artık mühim değil.
ama Kuzan ve Sakazukinin olayı alakasız olmuş gerçek hayatta da Magma ve Buz temas ettiğinde bir taraf diğerine üstün gelmiyor. Ateş, Su gibi bir olay yok burada
Kingin Luffy de olmayan alan saldırıları var. Zoronun kestigi magma ejderhadan yapsa Kata ne yapacak, mochisi eriyip gider. Sadece bu da değil Kingin wing attackı patlama yaratarak alanı kaplıyor. Kataya vurması için yaklaşmasına bile gerek yok.Hızlanması gerekiyor ki Katakuriye vurabilsin. King uçup gaga ile Katakuriye vuramayacağına göre mecburen ateşi kısması ve savunmadan açık vermesi lazım.
Snakemane bile ayak uydurdu Katakuri. Kingin bu adamla savaşması için her halükarda hızlı olması lazım.
Kaldı ki Zoro tekrar ediyorum Kinge karşı çok güçlü kaldı, şu an Queen gelse üstüne onu da alacak kadar var.
King bu yüzden dolu bir karakter olamadı.
Katakurinin Luffyi zemine gömdüğü saldırıyı King yese mortu çeker gayet
Marco sabaha kadar vursa hasar veremez Kinge. Adamın nerdeyse sonsuz yenilenmesi var. Kendini patlatıyor herif bir şey olmuyor. Sırtında ates yandığı sürece hasar almıyor King.Yahu Marco uçup tekme ile vurunca kan aldı bu adamdan. Katakuri niye zarar veremiyor ben onu anlamadım.
Katakuri gayet vurunca inletebilir Kingi ki saldırı gücü gelişmiş biri katakuri.
Ulti'nin g4'süz Luffy ile arasında büyük bir fark yok yazmışsın. Bunun mantıklı bir tarafı yok. Alpamis'in kral hakisi olabileceğini söylemesi neyi değiştiriyor onu da anlamadım.O kadar şaşırılacak birşey yok orta. @Alpamis ultide kral haki olabileceğini söylemişti.
Ha işine gelince yabancıların oylarını atıyon ama Benim takip ettiğimde de King öndeydi.