Hocam sence Zoro'nun Pica'yı kesmesi bir güç belirtisi mi? Bu konuda fikrini merak ettim.Bu bir güç belirlemezki, sadece luffy sıradan insanlar gözünde güçlü görünür.
Hocam sence Zoro'nun Pica'yı kesmesi bir güç belirtisi mi? Bu konuda fikrini merak ettim.Bu bir güç belirlemezki, sadece luffy sıradan insanlar gözünde güçlü görünür.
Varmış demek ki. Hem de 100 tane yumruk vurmasına rağmen luffyi indirememişKatakuri King'e zarar falan veremez bu arada eğer bu mesaj mantıksız geliyorsa, neden mantıksız geliyor anlamıyorum Katakuri'nin Enmalı Zoro kadar saldırı gücü mü varmış
Silahlanma hakisinde gear 4 çeşitleri işin içine girince sonuç farklı oluyor. Luffy'nin silahlanma hakisi farklı bir seviyede o halinde. Ayrıca fiziksel güçte nasıl üstün? Garp'ın torunu olması yeter . Ki Luffy'de uyanış bile yok neden orada bir karşılaştırma var? En önemli şeylerden olan dayanıklılık ve irade de Luffy 10'a katlar zaten.Şimdi bu Kata yenilmez bir adam. Ömründeki tek yenilgisini inceleyelim nasıl yenilmiş.
B.haki: Kata>Luffy
K.haki: Kata>Luffy
Fiziksel güç: Kata>Luffy
Hız: Kata>Luffy
Uyanış: Kata>Luffy
Kazanan: Luffy
Kata'yı yenmek için tüm alanlarda Kata'dan geride olmak gerekiyor. Bu nedenle King Kata'yı yenemez. Kata alır diyorum.
King alevsiz de çok dayanıklı. Zoronun tora garisi alevsizken kingi kesemedi.King Kata'ya yetişebilmek için ateşini çok güçsüzleştirmek zorunda kalır. O zaman da saldırılar rahat işler.
Dayanıksız demedim. Ama alevsiz kalan derisinde Kata hasar gayet de verir. Ki Kata'nın tora gari'den güçlü saldırısı yok demek gibi bir şey bu.King alevsiz de çok dayanıklı. Zoronun tora garisi alevsizken kingi kesemedi.
SüperŞimdi bu Kata yenilmez bir adam. Ömründeki tek yenilgisini inceleyelim nasıl yenilmiş.
B.haki: Kata>Luffy
K.haki: Kata>Luffy
Fiziksel güç: Kata>Luffy
Hız: Kata>Luffy
Uyanış: Kata>Luffy
Kazanan: Luffy
Kata'yı yenmek için tüm alanlarda Kata'dan geride olmak gerekiyor. Bu nedenle King Kata'yı yenemez. Kata alır diyorum.
Bir sağ kol diğerini %bilmem kaçla yenince(Ankette) gelip hikaye anlatıyorsun da böyle ezdik şöyle yaptık diye ama zarar veremez denince mı mantıksız geliyor sana.King'i almak için Enmalı Zoro kadar saldırı gücün olması gerekmiyor.
Bana mantıksız gelen, saçma mesajların başında, bir sağ kolun diğer bir sağ kola zarar veremeyeceğini düşünmek geliyor.
İkisi arasında nasıl bir bağlantı kurduğunu anlatsana ya benim beynim yetmedi çünküSüper
Bir sağ kol diğerini %bilmem kaçla yenince(Ankette) gelip hikaye anlatıyorsun da böyle ezdik şöyle yaptık diye ama zarar veremez denince mı mantıksız geliyor sana.
Buna riyakarlık denir en hafif tabirle xD
Hep aynı şeyler dönüp duruyor. Kata'nın yeneceğini farklı bir bakış açısıyla anlatarak ufkunuzu genişlettim.Silahlanma hakisinde gear 4 çeşitleri işin içine girince sonuç farklı oluyor. Luffy'nin silahlanma hakisi farklı bir seviyede o halinde. Ayrıca fiziksel güçte nasıl üstün? Garp'ın torunu olması yeter . Ki Luffy'de uyanış bile yok neden orada bir karşılaştırma var? En önemli şeylerden olan dayanıklılık ve irade de Luffy 10'a katlar zaten.