Şu mesajı atarsan adam tabii ki daha tartışmaz.Bunu vurman için God Thread ayarında ve boyutunda bir saldırı da olmalı karşıda.Kırabileyim diye gerekli çünkü.Kata'da öyle birşey yok.
Şu mesajı atarsan adam tabii ki daha tartışmaz.Bunu vurman için God Thread ayarında ve boyutunda bir saldırı da olmalı karşıda.Kırabileyim diye gerekli çünkü.Kata'da öyle birşey yok.
Hayır. Yazdığımı dikkatle oku. G4 muazzam güç artışı sağlıyoeo güç artışı ile base halinde çok fark var.
Uçmuyor o yüzden kmlerce yolu saniyeler içinde geliyor Eğer uçmuyor ise Dof'un durumu daha vahim.O g4ü gözüyle bile takip edemedi yer yer.Sen Luffy'i uçuyor mu sanıyorsun rahatça. Adamın yaptığı şey havayı tekmeleyerek havada ilerlemek.
Öyle bir saldırıyı kırmayacaksan az hızlı bir rakip o boyutta saldırıdan her türlü sıyrılır çünkü çok mu hızlı vuruyor.Zamanında Lucci'nin ikinci kez g3 yemediği gibi.Hatta Sezar bile kısmen sıyrılıyordu.Şu mesajı atarsan adam tabii ki daha tartışmaz.
Genele yazdım. Ben yokum artık, siz tartışmaya devam edebilirsiniz.Benim mesaj mı ? ne dedim yahu.
Şu capsi görünce ben de sana takılayım dedim ama takılmayı sevdiğin kadar sana yapılmasını sevmiyormuşsun demek ki. Kusura bakma admin hoşlanmıyorsan dikkat ederim tabiki.Ben hiçbir karakterin fanı değilim. Bana bunun şakasını dahi yapmayın, hoşlanmıyorum.
Çok zevkli oluyor.