Balıklı donut
Kimse Luffy vs bellamy gibi bir şey beklemiyor zaten.Lakin Katakuri ezer yani Jimbeiyi.Doğru düzgün hasar almaz.Ezilmez, düzgün bir dövüş sonunda yenilir.
Yahu Wadatsumi'ye ne gear4 açacak Luffy? Jet Pistol ile yamulttu ne diyonLuffy ne zaman vurdu Wadatsumi’ye ? O kraken.Wadatsumi haplanınca şişti büyüdü baya güçlendi hody gibi.Ondan dayanmıştır.Hapların olayı dayanıklılık zaten.Mom demirden balon diye hasar almadı.Ama sonuçta vücut direncini aşıp uçurdu boru değil.Burada bence gemiden atmak için tam gücüyle vurdu jinbe wadatsumi öyle değil.Sanji de orada diye çok kasmadı.
neyi açıklamam gerektiğini yazarsan yardımcı olurum.@twei hadi gel bunu açıkla ? Buda mı saçma değil?
Banlatalım onları.Açık konuşayım Jinbei'nin 5 oy almasını gram beklemiyordum.
Ne var belki sağ koldur? Sen göremiyorsundur? :SErik iftira atma ben ölsün diye beklerken millet, baya bunu yonkou sağ kolu sanıyor. Sorsalar ben seri doğru okumam Mama vurmuş hadi ya .s
Olum bu seri sonu Luffy ve şenks buluşması lan.Bence aralarında şöyle bir diyalog geçer;
Kata ve Jinbe birbirlerinin gözlerinin içine bakmaktadırlar;
Kata:Anam için tekrar gelecek misin?
Jinbe:Tabiki de geleceğim benim öleceğim yer burası!
Ve sonra öpüşmeye başlarlar.
Oha. Hiç bu açıdan bakmamıştım. Peki şapka kimin kafasında olacak?Olum bu seri sonu Luffy ve şenks buluşması lan.
Luffy-Şapkani geri getirdim ak*gami.
Ş*nks-Ben de serpilip buyumeni bekliyordum.
Sonrası muah muah.
Aktifte tabiki.Korumasız mi dalacaklar birbirlerine.Oha. Hiç bu açıdan bakmamıştım. Peki şapka kimin kafasında olacak?