Açık konuşayım Jinbei'nin 5 oy almasını gram beklemiyordum.Buram buram, kesif bir yubashiri kokusu var zaten konuda.
Açık konuşayım Jinbei'nin 5 oy almasını gram beklemiyordum.Buram buram, kesif bir yubashiri kokusu var zaten konuda.
Luffy ne zaman vurdu Wadatsumi’ye ? O kraken.Wadatsumi haplanınca şişti büyüdü baya güçlendi hody gibi.Ondan dayanmıştır.Hapların olayı dayanıklılık zaten.Mom demirden balon diye hasar almadı.Ama sonuçta vücut direncini aşıp uçurdu boru değil.Burada bence gemiden atmak için tam gücüyle vurdu jinbe wadatsumi öyle değil.Sanji de orada diye çok kasmadı.Wadatsumi Kraken'le falan uğraşan karakter o da Elephant Gun'a gidiyor ne gear4'ü?
Jinbe'nin nihai tekniğinin üstüne Sanji'den hell memories yemesi gerekliydi öylede oldu.
Big Mom diyorum herhangi bir hasar aldı mı? Ya da yamuldu mu? Çizik bile almadı saldırıdan.
Erik iftira atma ben ölsün diye beklerken millet, baya bunu yonkou sağ kolu sanıyor. Sorsalar ben seri doğru okumam Mama vurmuş hadi ya .sBu konuyu @Jiso açtırmış olmalı. Gizliden gizliye Jinbe aleyhinde konuşturtuyor milleti.
Oy verenlerden 2 kişi sabah Zoro > Kata diyordu şimdi oldu Zoro = Jinbei mi?Açık konuşayım Jinbei'nin 5 oy almasını gram beklemiyordum.
E Jinbei > Katakuri diyorlarsa ve aynı zamanda Zoro > Katakuri diyorlarsa Zoro = Jinbei mantıklı değil mi zaten?Oy verenlerden 2 kişi sabah Zoro > Kata diyordu şimdi oldu Zoro = Jinbei mi?
Neresi mantıklı? Katayı nasıl alıyor? Zoro dan güçlü olduğunu gösteren ibare nerede? Yapmayın etmeyin,saçmalayın yahu?E Jinbei > Katakuri diyorlarsa ve aynı zamanda Zoro > Katakuri diyorlarsa Zoro = Jinbei mantıklı değil mi zaten?