Hiçbir şey yapamaz net. Big Mom hasar aldı mı o saldırıdan sonra? Ya da herhangi bir yamulma belirtisi var mıydı? Görende ağzı yüzü bedeni falan yamuldu sanacak. O saldırı daha Wadatsumi'yi bile tekleyememiş bir saldırı hatırlatırım.Anasını gemiden atan oğluna neler yapmaz.Bu açıdan bakıldığında konunun açılması komik değil. Kalem sizin elinizde değil japon ne çizerse o olur.
Ha ?Jinbei ezilir minvalinde yorumlar görüyorum. Siz kafayı yemişsiniz.
Çok izlenimci yaklaşıyorsunuz.
net
Wadatsumi eline almıştı bir tane saldırıyı eliyle nasıl tek yesin.Bir kere daha vurmuştu galiba cüsseden kurtarmıştır Wadatsumi.Hafife alma cüsseleri.Kong gun işe yaramıyor denilecek kadar büyük hayvanlar varmış adada Zunisha gibi.Hiçbir şey yapamaz net. Big Mom hasar aldı mı o saldırıdan sonra? Ya da herhangi bir yamulma belirtisi var mıydı? Görende ağzı yüzü bedeni falan yamuldu sanacak. O saldırı daha Wadatsumi'yi bile tekleyememiş bir saldırı hatırlatırım.
Ezilmez, düzgün bir dövüş sonunda yenilir.
Wadatsumi Kraken'le falan uğraşan karakter o da Elephant Gun'a gidiyor ne gear4'ü?Wadatsumi eline almıştı bir tane saldırıyı eliyle nasıl tek yesin.Bir kere daha vurmuştu galiba cüsseden kurtarmıştır Wadatsumi.Hafife alma cüsseleri.Kong gun işe yaramıyor denilecek kadar büyük hayvanlar varmış adada Zunisha gibi.Sırf bununla seviye ölçülme
Yubashiri Jinbei'nin Kata'ya karşı kazanabileceğini düşündüğünü söylediği için açmaya karar verdim bu konuyu.Bu konuyu @Jiso açtırmış olmalı. Gizliden gizliye Jinbe aleyhinde konuşturtuyor milleti.
Buram buram, kesif bir yubashiri kokusu var zaten konuda.Yubashiri Jinbei'nin Kata'ya karşı kazanabileceğini düşündüğünü söylediği için açmaya karar verdim bu konuyu.