İyi az önceki hatanı düzeltmişsin. @Daredewill 'a söyle kaydını yaptırsın. :/Şunu dediğime inanamıyorum lakin dof alır dof>>All
İyi az önceki hatanı düzeltmişsin. @Daredewill 'a söyle kaydını yaptırsın. :/Şunu dediğime inanamıyorum lakin dof alır dof>>All
Yapma bunu bana yapma.. Ama 1 ay sonra intikamını alırım bunun.İyi az önceki hatanı düzeltmişsin. @Daredewill 'a söyle kaydını yaptırsın. :/
Onu git Vizz veya Powermangaya sor. Vizz organı yeniden yaptığını söylüyor.Şu iyileşme geyiğinden de baya ekmek yendi he.Yarasına dikiş atıldı diye yarasının iyileştiğini de düşünüyordur bunlar.
Luffy başkalarını düşünmek zorunda kalmayacağı için acele etmez ve başkalarıyla laklak edip zaman kaybetmezdi. Haşat eder Dofu, paşa paşa çıkardı sonra.Ayna dünyasında baş başa kalsaydı Doff, Luffy ile nolurdu acaba
Yeni üyeler gerçeği daha iyi görüyor.İyi az önceki hatanı düzeltmişsin. @Daredewill 'a söyle kaydını yaptırsın. :/
Hoş geldin aramıza ama daha güzel avatarlar var. Bir şey soracağım Dof vs Fuji + Kata ne olur sence?Yapma bunu bana yapma.. Ama 1 ay sonra intikamını alırım bunun.
Bunu avatara da şükür şimdilik.Yeni üyeler gerçeği daha iyi görüyor.
Hoş geldin aramıza ama daha güzel avatarlar var. Bir şey soracağım Dof vs Fuji + Kata ne olur sence?
Bence zevkini çıkar, sonra çok sarıyor.Bunu avatara da şükür şimdilik.
Dof alır.
Aman aman hiç gerek yok. Ben bir ay dayanayım yeter.Bence zevkini çıkar, sonra çok sarıyor.