Yazdıklarını okuyunca daha çok avatarınla özleşmiş gibi duruyorsun ama dostum.Çok özgün fikirlerin varmış, sana Luffy görmüş Rayleigh tepkisi veriyorum
Yazdıklarını okuyunca daha çok avatarınla özleşmiş gibi duruyorsun ama dostum.Çok özgün fikirlerin varmış, sana Luffy görmüş Rayleigh tepkisi veriyorum
Tam 12den vurmuşsun. Manga analiz etme yeteneğin de insanları analiz edebilme yeteneğine benzese şu an hiç tartışmıyorduk.Yazdıklarını okuyunca daha çok avatarınla özleşmiş gibi duruyorsun ama dostum.
Gördüğümüz kadarıyla Rayleighin de, Shanksın da, Garpın da yok. Hatta araya eklemek istersen Sengokunun da yok. Bu net bir ölçek değil. Mesela Gastinonun var, hatta Dofdan bile tehlikeli, adam tek atıyor mink adasına kendi meyvesinden ürettiği silahla, Gastino kim köpek?Katakuri kuş kafesi gibi imba bir teknik yapamadı şu ana kadar.Koca adayı etkileyecek bir uyanış da sergilemedi.Aynı amiraller gibi ada boyutunda işler yapmadı yani.Hani her kulvar diyorsunuz ya işte öyle aynen herşey k.haki ile bitmiyor.Zaten yonko olurdu öyle olsa.
Katakuri'nin aynı anda iki Dof'u hele bir de çok kasmadan indirdiği bir seride analiz etmeye değecek bişey yoktur diye düşünüyorumTam 12den vurmuşsun. Manga analiz etme yeteneğin de insanları analiz edebilme yeteneğine benzese şu an hiç tartışmıyorduk.
Abartı sanatı çok güzel bir şey. İnsanlara projeksiyon yaptırıyorsun çok tatlı oluyor.Katakuri'nin aynı anda iki Dof'u hele bir de çok kasmadan indirdiği bir seride analiz etmeye değecek bişey yoktur diye düşünüyorum
O saydığın adamların haki seviyesi hayvani derecede.Kata gibi meyve tabanlı dövüşmüyorlar.Sonuçta kataya vuramasan da bu meyvesi yüzünden.Mesela o meyve olmasa görse dahi karşılamak zorundaydı gatling içinden geçerken.Meyve sayesinde bu güçte olan biri o kadar yüksek seviyedeyse imba tekniklere de sahip olmalı.Görürsek tamam ama şu an yok gibi duruyor.Gördüğümüz kadarıyla Rayleighin de, Shanksın da, Garpın da yok. Hatta araya eklemek istersen Sengokunun da yok. Bu net bir ölçek değil. Mesela Gastinonun var, hatta Dofdan bile tehlikeli, adam tek atıyor mink adasına kendi meyvesinden ürettiği silahla, Gastino kim köpek?
Adam Rayleighin uyardığı, dünyanın en güçlüleri içinde sayılı mantrayı sahip insanlardan. Sen onu haki saymıyorsan eyvallah tabii.O saydığın adamların haki seviyesi hayvani derecede.Kata gibi meyve tabanlı dövüşmüyorlar.Sonuçta kataya vuramasan da bu meyvesi yüzünden.Mesela o meyve olmasa görse dahi karşılamak zorundaydı gatling içinden geçerken.Meyve sayesinde bu güçte olan biri o kadar yüksek seviyedeyse imba tekniklere de sahip olmalı.Görürsek tamam ama şu an yok gibi duruyor.
Meyvesi yüzünden gatlingin karşısında öyle durmuştur bence, meyvesi olmasa başka türlü atlatıldı diye düşünüyorum.O saydığın adamların haki seviyesi hayvani derecede.Kata gibi meyve tabanlı dövüşmüyorlar.Sonuçta kataya vuramasan da bu meyvesi yüzünden.Mesela o meyve olmasa görse dahi karşılamak zorundaydı gatling içinden geçerken.Meyve sayesinde bu güçte olan biri o kadar yüksek seviyedeyse imba tekniklere de sahip olmalı.Görürsek tamam ama şu an yok gibi duruyor.