Luffy gear kullanmamışmış da muşmuşmuş.
Luffyi delik deşik etti dansöz gibi oynattı Dof, ki tesadüfe bak Luffynin hakisi doldu. Mangaka olmasa 40 kere olmüştü Luffy. Ki Dofun ultimate saldırısını KKG ile bastırıyor yani o saldırıyı doğrudan yese ölecekti belki de nereden biliyorsun? Diğer yandan hala KKG vurmuyor Katakuriye. Benim gözümde KKG yeyip kalkmayan Katakuri asla Dofu yenemez.Dof'ta hakisi tam gelmemiş Luffy'nin işini bitiremiyor? Luffy'e en savunmasız olduğu anda görüp görebileceğimiz en güçlü ataklarını vurdu da ne oldu? Yukarıda atmışlar o sahneleri.
Son 7 saattir Gsiz dayak yiyor.Luffy gear kullanmamışmış da muşmuşmuş.
Dof'un ultimate saldırısını Luffy bastırmıyor. Luffy'nin saldırısını Dof ultimate saldırısı ile bastırmaya çalışıyor ama yemiyor. Zeminde profilden dümdüz fotoğrafı çıkıyor.Luffyi delik deşik etti dansöz gibi oynattı Dof, ki tesadüfe bak Luffynin hakisi doldu. Mangaka olmasa 40 kere olmüştü Luffy. Ki Dofun ultimate saldırısını KKG ile bastırıyor yani o saldırıyı doğrudan yese ölecekti belki de nereden biliyorsun? Diğer yandan hala KKG vurmuyor Katakuriye. Benim gözümde KKG yeyip kalkmayan Katakuri asla Dofu yenemez.
Valla Luffy bir ara kucakta taşınıyordu, sonra baktık baygın halde yerde yatıyor, gayet dinç tabi.Dof'un ultimate saldırısını Luffy bastırmıyor. Luffy'nin saldırısını Dof ultimate saldırısı ile bastırmaya çalışıyor ama yemiyor. Zeminde profilden dümdüz fotoğrafı çıkıyor.
Mangaka olmasa zaten Doflamingo da Luffy'i delebilecekti? İşe bak ki Mangaka olayda sadece Luffy için var. Hadi bunu kabul ettik? Aynısını Katakuri için de diyemez miyiz? Diyebiliriz.
Doflamingo önce Luffy'e adam akıllı zarar versin sonra kıyaslarız Kata ile.
Bak gelişme var. Kata'nın şanssızlığı ki g4'ü bitince o hale düşen adam Kata'da kendi çabasıyla koşabilecek kadar güçteydi. Buradan bile Kata ile Dof'un bir olmadığı ortaya çıkıyor. Çünkü Kata'yı yenmek için Dof ile çatışan Luffy'nin çok daha geliştiği halde hala daha Kata'yı yenemediğini görüyoruz. Şimdi de Snake Man çıktı. Dua edelim de onu şimdi öğrenmiş olsun.Valla Luffy bir ara kucakta taşınıyordu, sonra baktık baygın halde yerde yatıyor, gayet dinç tabi.
Kata, kendi uyarı veriyor la adama, g4'ün bitecek kaçıp pozisyonuna geç diyor xDBak gelişme var. Kata'nın şanssızlığı ki g4'ü bitince o hale düşen adam Kata'da kendi çabasıyla koşabilecek kadar güçteydi. Buradan bile Kata ile Dof'un bir olmadığı ortaya çıkıyor. Çünkü Kata'yı yenmek için Dof ile çatışan Luffy'nin çok daha geliştiği halde hala daha Kata'yı yenemediğini görüyoruz. Şimdi de Snake Man çıktı. Dua edelim de onu şimdi öğrenmiş olsun.
Çok da mühim bir konu değil. Kata kaçmasından dolayı anlıyor gücünün tükendiğini g4 formundan çıkacak olduğu için değil.Kata, kendi uyarı veriyor la adama, g4'ün bitecek kaçıp pozisyonuna geç diyor xD
Adam bir arc içinde tüm karekterlerini rezil etti hahaha.
Kaçmasından dolayı anlamıyor, bildiğin bitecek gücün diyor, Sonra Luffy sözü duyunca kaçmaya başlıyor, daha önceden gücünün biteceğinin farkında bile değildi.Çok da mühim bir konu değil. Kata kaçmasından dolayı anlıyor gücünün tükendiğini g4 formundan çıkacak olduğu için değil.
Ferit Allah aşkına şu manga'yı doğru oku.Kaçmasından dolayı anlamıyor, bildiğin bitecek gücün diyor, Sonra Luffy sözü duyunca kaçmaya başlıyor, daha önceden gücünün biteceğinin farkında bile değildi.
Şu gördüğün sayfayı okuyosun sonra kalkıp hala hikaye anlatıyorsun ne diyeyim ben sana ya ?Ferit Allah aşkına şu manga'yı doğru oku.
Kata sadece eski haline döneceksin diyor. Yani gücü bitmiş olduğunu düşünmüyor. Bu eski haline dönme olayını Katakuri kendi isteğiyle dönecek diye yorumlamış olacak ki Luffy neden olduğunu açıkladığından sonra anladım zaman sınırı olan bir güç kullanıyorsun diyor. Çamur atmadan önce bir baksan sahnelere güzel olur diyorum.