Ashura , Jack'ten güçlü falan değil. Zoanını kullanmayan Jack'i kesti diye ne yaptınız yahu? Normal Jack'i kesti yinede işini falan bitirmedi, Jack sapasağlamdı.
Leoparsız Lucci, Luffy'nin Jet Pistolüyle sendelemişken, leopara geçince üstünlüğü ele aldı bir çok defa gear2 ve gear3 Luffy'e karşı 2 yıl önce, bu da aynı durum.
Birde şu Zoro ve Sanji meselesine gelelim. Moria arc'ına o kadar benziyorki bu arc daha ne desem bilemedim çok benzeri yani.
Moria'nın yanında Oz vardı = Big mom ve Kaido ittifaklığı..
Moria'nın adamları Brook gölgeli Ryuma ve Absalom, Sanji ve Zoro'ya psikolojik veya normal dövüş olsun yenildiler.. = Kaido'nun en iyi 2 adamı kim? Queen ve King! Zoro'dan başka enmayı kullanıp düzgün eğitim yapacak kapasitede birisi var mı Wano'da? Yok! Ashura hadi len ordan denip defolsun gitsin Zoro'nun yanında hatta soytarı Sanji'nin yanında bile değeri yoktur onun.
Zoro ve Sanji ne zaman önplana çıkacak artık onuda anlamadım, tam sırası işte serinin sonlarına geliyoruz.
Sonra hep birlikte Kaido ve Big Mom'a dalıp indirecekler işte, arc'taki diğer dövüşler ne olur bilmiyorum, ama Zoro ve Sanji, King ve Queen'i indirecekler bunun neyini anlamıyorsunuz anlamıyorum arkadaş. Belki King ve Queen bizim ittifaktan birkaç kişiyi aradan çıkaracak ondan sonra Zoro ve Sanji sahneye girecekler böylede olabilir yani. Nedir bu Zoro ve Sanji düşmanlığı yahu?
Kaido'da inecek Big Mom'da , serideki misyonları bitsin artık şunların, yeter yahu bıktım Kaido'danda Big Mom'danda şişirilmelerindende, işlenecek bir sürü karakter var daha onlara gelsin sırada afiyetle okuyalım..