Çok talihsiz bir konu olmuş. Jinbei yarın yokmuş gibi sever, Law dalga geçer, Doffy kuklası yapar oynatır. 

Yok bee.. Who, Jack'i pek zorlayamaz.Jack ömrünü verse Who'ya Jinbei'nin yaptığını yapamaz.Jinbei 3.adamlardan güçlü bir adam.
Yok be.. Kaido'nın astları çöp gibi yansıtıldı kabul.. ama Queen haşat eder, Krakeri
Jack ömrünü verse Who'ya Jinbei'nin yaptığını yapamaz.Jinbei 3.adamlardan güçlü bir adam.
Jack'te Jinbei'deki donanım yok.Jinbei hızda,hakide,fiziksel güçte Jack'ten önde birisi.Who ne yaptıysa üst seviyesini yaptı karşılığında.Jack ise yener ama dayanıklılık ve staminası sebebiyle yapar.Savaşta Jinbei gibi tek tek ezemez.Yok bee.. Who, Jack'i pek zorlayamaz.
Sanji ile Zoro birleşip King'i zar zor alır diyordun abi Bu S0da'ya ne sövmüşsündür belli değil.Sen de abartmıştın ama 2v1deJinbe'i geçmesinin ihtimali yok. Wano'dan önce dahi konuşulsa bu vs Jinbe ağır basan taraf olurdu. Şu anda Jinbe'nin bisküvi pastasına yenileceğine düşünmek mümkün değil yani. O yüzden olabilir aslında bak böyle deyince Cracker'ın yenme ihtimali kafama yattı. Oda'nın yeni tarzı bu sonuçta.
Bu da onun avantajları işte.. belki o parmaklar daha fazla kan alır. Ama Hortumuyla bir tane isimli saldırı koyup perte çıkarır Jack, Who'yu.Jack ise yener ama dayanıklılık ve staminası sebebiyle yapar.Savaşta Jinbei gibi tek tek ezemez.
Abartan ben değilim olum ölü Zoro + Sanji işte daha ne diyecektim anasını satayım tek komboda sol kol fişi çeken Sanji gördükten sonra komik geliyor ama gerçekten sen de haklısın.Sanji ile Zoro birleşip King'i zar zor alır diyordun abi Bu S0da'ya ne sövmüşsündür belli değil.Sen de abartmıştın ama 2v1de![]()
Jack yener zaten.Jinbei gibi hızına hızıyla karşılık verip,hakisiyle parmak kırma,tek vuruşta da k.o etme durumu olmaz sadece.Jinbei düşük zorluk attı diye Jack yapamaz diyorum yani bence.Bu da onun avantajları işte.. belki o parmaklar daha fazla kan alır. Ama Hortumuyla bir tane isimli saldırı koyup perte çıkarır Jack, Who'yu.
Güzel feat zaten.Eline sağlık.Bu adam 5 Elit Minkle savaştı 1 tane Pedro ligi adam Shishilian da var. Tamagoyu sulongsuz tokatlayan hani..
Bu da ayrı güzel feat de.Kedi köpeğe Peros bile base hallerinde üstün olduğu için çok etkileyiciliği kalmıyor.Jinbei Peros için bile fazla güçlü resmedilen birisi bide.Kedi Köpeğe de sulongsuzken üstün. Dönüşümlü dövüşte de denk.
Yani dediklerine katılıyorum.Jack yener zaten.Jinbei gibi hızına hızıyla karşılık verip,hakisiyle parmak kırma,tek vuruşta da k.o etme durumu olmaz sadece.Jinbei düşük zorluk attı diye Jack yapamaz diyorum yani bence.
Güzel feat zaten.Eline sağlık.
Bu da ayrı güzel feat de.Kedi köpeğe Peros bile base hallerinde üstün olduğu için çok etkileyiciliği kalmıyor.Jinbei Peros için bile fazla güçlü resmedilen birisi bide.