Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Chainsaw Man

Görünüşe göre Makima panteist biri.
Ya da Denji onu yerse bilincini koruyarak Denji'yi kontrol edebileceğini düşünüyor.
Ya da önemli olan amaç, Denji beni yese bile amacım gerçekleştiği sürece sorun yok diyecek kadar kalbi büyük yüce biri.
Türkler eskiden cesetlerini hayvanlara yedirirlermiş. Makima da böyle amacımı gerçekleştirdikten sonra beni yiyebilir mutlu olurum diyor. Paylaşımcı çevreci birisi.

Basitçe fangirl diyoruz ona bizim orada :byee:
Pawa yaşasa Makima'ya oy atardı. Biraz bunu düşün ve doğru yolu bul. İntikam duygusunun seni ele geçirmesine izin verme.

Türkler eskiden cesetlerini hayvanlara yedirirlermiş. Makima da böyle amacımı gerçekleştirdikten sonra beni yiyebilir mutlu olurum diyor. Paylaşımcı çevreci birisi.
Çok doğru bir noktaya parmak bastın. Bütün birdir, bir bütündür.

Makima'yı akıllı sananlar üzgün:ehe:
Makima'nın planı müthiş bir şekilde ilerliyor. Örneğin Denji cehenneme düştü, böylesi büyük bir olay karşısında bak sen tadında bir tepki verdi ve nasıl olsa geri dönecek dedi. İşte buradan düşün, ne kadar hazırlıklı yaşanacak süprizlere. Makima akıyor adeta. Üzgün olduğum kısım bir sözcük üzerinden Makima Hanım'a çamur atılması. Çarpıtmanın bu kadarına pes diyorum sadece.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık