Üye silindi 1004
Sakura > Makima diyebilir miyiz? @Aiden @William cutting
Fangirllikte evet, icraatte Makima öndedir. Power ne kadar kaliteli abla, ne kadar hanım hanımcık bir abla anlamış olduk. Chad gibi chad PawaSakura > Makima diyebilir miyiz? @Aiden @William cutting
Bu abiyi tanımıyorum, duruma göre Makima gibi bir chad olabilir.
Makima chadsa bu abimiz neci ?
Makima poşet çıktı yancı gibi bir şey yahu!? Sakura’ya bağlayacak utanmasa...Bu abiyi tanımıyorum, duruma göre Makima gibi bir chad olabilir.
Diyemeyiz. Sakura, Sasuke'yi yanında bile tutamamış vasıfsız birisi. Makima ise tasmayı takmış.Sakura > Makima diyebilir miyiz? @Aiden @William cutting
Bölümde açıkça belirtiyor Makima, bunları diyor kullanıyorum, hepsi amaçlarım için birer amaç. Makima birkaç bölüme hükümranlığını kurar, Denji'yi de bekçi köpeği yapar.Makima poşet çıktı yancı gibi bir şey yahu!? Sakura’ya bağlayacak utanmasa...
Hâlâ savunmayin şu gudubet karıyı :dDiyemeyiz. Sakura, Sasuke'yi yanında bile tutamamış vasıfsız birisi. Makima ise tasmayı takmış.
Nerede takıldın dostum? Her şey Makima'nın kendi dünyasını kurması adına bir planmış.Tam olarak ne oluyor, mangakanın amacı ne? Çözebilen var mı?
Makima bildiğimiz köpek çıktı ne tasması? Nerede o Mastermind? Utanmasa Denji’nin altına yatacakmış. Küçük Hitler’le beni rahatsız etme konusunda yaşıyorlardı son bir aydır. Hatta kafa kafaya gidiyorlardı. Hangisinden daha çok nefret etsem karar veremiyordum. Fakat Barto/Law/Sakura kırması bir yancı olduğunu öğrenince Küçük Hitler tek nefretim oldu.Diyemeyiz. Sakura, Sasuke'yi yanında bile tutamamış vasıfsız birisi. Makima ise tasmayı takmış.