O üç kılıçlı dyke femboydan çok daha iyi katana oğlan... Toşbillere vurur, ama kardeş acısı üzerinden vurmuyor. Fazla dekilanlı.Fumiko
Tek panel ile bölüme damga vurabiliyor, Katana Adam büyük cevher.
Reze'yi hala bekliyoruz bu arada...
O üç kılıçlı dyke femboydan çok daha iyi katana oğlan... Toşbillere vurur, ama kardeş acısı üzerinden vurmuyor. Fazla dekilanlı.Fumiko
Tek panel ile bölüme damga vurabiliyor, Katana Adam büyük cevher.
Reze filmi için bu yıl gelebilir diyorlar. Film öncesi mangaya dönmesi ile film için bir heyecan yaratılabilir bir ihtimal.O üç kılıçlı dyke femboydan çok daha iyi katana oğlan... Toşbillere vurur, ama kardeş acısı üzerinden vurmuyor. Fazla dekilanlı.
Reze'yi hala bekliyoruz bu arada...
bana sanki başka bir şey yapacaklar gibi geldiKüçük Denji büyük tehlikede.
Umarım o başka şeydir.bana sanki başka bir şey yapacaklar gibi geldi
Mangaka Denji'ye böyle bir kıyak geçmez. Manganın konusu Denji'ye eziyet etme üzerine kurulu. Zaten Asa gitti, Yoru geldi sonda. Denji'yi yarım edecekler saygıdeğer Pavloviç.bana sanki başka bir şey yapacaklar gibi geldi
Garibanın yüzü gülür mü…Mangaka Denji'ye böyle bir kıyak geçmez. Manganın konusu Denji'ye eziyet etme üzerine kurulu. Zaten Asa gitti, Yoru geldi sonda. Denji'yi yarım edecekler saygıdeğer Pavloviç.
Bu zalimliği Fujimoto bile yapmaz.Denji onsuz yaşayamaz çünkü...Küçük Denji büyük tehlikede.
lütfen denjiyi sünnet etmeyinadamın elinde tek şeyi kaldı zatenMangaka Denji'ye böyle bir kıyak geçmez. Manganın konusu Denji'ye eziyet etme üzerine kurulu. Zaten Asa gitti, Yoru geldi sonda. Denji'yi yarım edecekler saygıdeğer Pavloviç.
Bu zalimliği Fujimoto bile yapmaz.Denji onsuz yaşayamaz çünkü...
lütfen denjiyi sünnet etmeyinadamın elinde tek şeyi kaldı zaten
Küçük Denji büyük tehlikede.