Şu an nadasa yatırdım seriyi. Güncele geldim ve işlenen konular daha çok slice of life tadında gidiyor. Hoşuma gidiyor mu; gidiyor ama uzattı reis.Sitede hype ı acayip düşmüş ha. Eskiden her bölümde bu konu yıkılırdı.
Şu an nadasa yatırdım seriyi. Güncele geldim ve işlenen konular daha çok slice of life tadında gidiyor. Hoşuma gidiyor mu; gidiyor ama uzattı reis.Sitede hype ı acayip düşmüş ha. Eskiden her bölümde bu konu yıkılırdı.
Aslında yine güzel ve eğlenceli bölümler geliyor ama şu an hikayede ne olduğuna dair kimsenin bir fikri yok bence. Bir şeyler oluyor ama sadece oluyor...Sitede hype ı acayip düşmüş ha. Eskiden her bölümde bu konu yıkılırdı.
@Arthur Morgan öyle mi ?Önceden bu konuda sadece Makima Hanım'ın duş suyu üzerine bile uzunca konuşabilecek kimseler vardı
Birinci bölüm zamanlarında cidden millet her bölüme paragraf döşerdi.Sitede hype ı acayip düşmüş ha. Eskiden her bölümde bu konu yıkılırdı.
Katana oğlanı özleyeceğimi, seriye böyle olumlu etkisi olacağını düşünmezdim. Asa hakkındaki yorumu çok doğruydu, sushi sevmeyen birisine çok ağır şeyler yazılır, ama susuyorum.Son bölüm epey güzeldi. Testere Adam, Katana Adam ve Asayoru üçlüsünden oluşan hikayeler görmek isterim, evet.
FumikoKatana oğlanı özleyeceğimi, seriye böyle olumlu etkisi olacağını düşünmezdim. Asa hakkındaki yorumu çok doğruydu, sushi sevmeyen birisine çok ağır şeyler yazılır, ama susuyorum.
Yaşasın Fumiko...