Kuroashi no Sanji 13 Haz 2024 #3,231 Fyodor dedi ki: güzel panel bence Gizli İçerik Genişletmek için tıkla ... Bende bayağı beğendim.
Fyodor 3 Tem 2024 #3,232 denji mutlu mutlu sushi yicek sandınız di mi Gizli İçerik umarım nayutayı yedirmemiştir adama
Riful 3 Tem 2024 #3,233 Fyodor dedi ki: denji mutlu mutlu sushi yicek sandınız di mi Gizli İçerik umarım nayutayı yedirmemiştir adama Genişletmek için tıkla ... Makima Hanım'ı yiyen adam Nayuta'yı yemeyi sıkıntı yapmaz. Bu manganın kötü adamı Denji. Bencil, yamyam ve azgın.
Fyodor dedi ki: denji mutlu mutlu sushi yicek sandınız di mi Gizli İçerik umarım nayutayı yedirmemiştir adama Genişletmek için tıkla ... Makima Hanım'ı yiyen adam Nayuta'yı yemeyi sıkıntı yapmaz. Bu manganın kötü adamı Denji. Bencil, yamyam ve azgın.
ginejero 3 Tem 2024 #3,234 Tüh be Nayuta da gitti küfredecem kendimi zor tutuyorum sevilen karakterleri niye öldürürsün ki be adam
Tüh be Nayuta da gitti küfredecem kendimi zor tutuyorum sevilen karakterleri niye öldürürsün ki be adam
Euron Greyjoy 16 Tem 2024 #3,236 Yani bu seri nereye gidiyor neler oluyor Fujimoto ne yapmak istemektedir bilemiyorum.Bence artık Denji'nin yavaş yavaş bir sonra ki adımlara geçmesi gerekiyor.Kaneki ve Touka'da olduğu gibi Denji ve Asa'nın da birlikte olması lazım...
Yani bu seri nereye gidiyor neler oluyor Fujimoto ne yapmak istemektedir bilemiyorum.Bence artık Denji'nin yavaş yavaş bir sonra ki adımlara geçmesi gerekiyor.Kaneki ve Touka'da olduğu gibi Denji ve Asa'nın da birlikte olması lazım...
MariLoris 23 Tem 2024 #3,238 Yeni bölüm güzel ama yine kısa üstüne 2 hafta ara var. Gizli İçerik Denji kulak iblisini yediği için duyma yetisi kayboldu
Yeni bölüm güzel ama yine kısa üstüne 2 hafta ara var. Gizli İçerik Denji kulak iblisini yediği için duyma yetisi kayboldu
Fyodor 23 Tem 2024 #3,240 Empyrium dedi ki: Ana karakter villain oldu olay bu. Oldurulmesi gerek ana karakterin. Genişletmek için tıkla ... e bi zahmet artık neler çekti bu adam
Empyrium dedi ki: Ana karakter villain oldu olay bu. Oldurulmesi gerek ana karakterin. Genişletmek için tıkla ... e bi zahmet artık neler çekti bu adam